Kuninkuusravit – Jyväskylän Kuninkuusravien kaikki lipputyypit ovat myynnissä

Jyväskylän Kuninkuusravien kaikki lipputyypit ovat myynnissä

Suurta ravikansan juhlaa vietetään Jyväskylän Killerillä 26.-28.7.2024. Kolmen päivän ravifestarit tuovat mukanaan suuren urheilujuhlan tuntua, yhdessäoloa ja kesäviikonlopusta nauttimista. Vuoden 2024 Kuninkuusravien kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. Ennakkoon ostettujen lippujen hinnat ovat porttihintoja edullisemmat, joten itselleen sopiva lipputyyppi kannattaa napata taskuun hyvissä ajoin.

100-vuotisjuhlavuoden Kuninkuusravien lipputyypit

Suosituin lipputyyppi on Kuninkuusravipassi, jonka hintaan kuuluu ravien lisäksi iltajuhlat perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Tutustu iltajuhlien tarjontaan.

Aluelippuja on tarjolla kaikille kolmelle päivälle yhdessä, sekä yksittäin perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille. Aluelipulla nautit raveista haluamanasi päivänä.

Istumakatsomossa nautit ravit sisätiloista Killerin vanhassa katsomorakennuksessa. Lippua ostaessasi voit valita mieluisen paikan paikkakartalta. HUOM! Istumakatsomolippu ei oikeuta tapahtuman sisäänpääsyyn vaan aluelippu on ostettava erikseen.

VIP-lippuja myydään lauantaille ja sunnuntaille. VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn raveihin ja VIP-alueelle sekä buffet-ruokailun ruokajuomineen. VIP-alue sijaitsee loppukaarteessa, josta on hyvä näkymä koko Kuninkuusraviareenalle.

Ravintolakatsomolippulla nautit ravitapahtumat Ravintola Pegasuksesta, jossa pöytä katettu perjantaista sunnuntaihin. Paikka ravintolakatsomossa sisältää sisäänpääsyn raveihin sekä buffet-ruokailun. Lippua ostaessa voi valita itselleen mieluisan paikan pöytäkartalta.

Iltajuhla on olennainen osa Kuninkuusraviperinnettä. Jyväskylän Kuninkuusraveissa iltajuhlaa riittää kaikille kolmelle illalle perjantaista sunnuntaihin. Lipputyypeistä iltajuhlat sisältyvät ainoastaan Kuninkuusravipassiin. Muihin lipputyyppeihin iltajuhlat on ostettava erikseen. Sunnuntain After Race -bileet kuuluvat päivän aluelipun hintaan.

Jyväkylän Kuninkuusravien kaikki lipputyypit ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa.