Kaksi iltajuhlaa - Vermossa ja Helsingin ydinkeskustassa!

Tule nauttimaan Kuninkuusravien iltajuhlaan tähtiesiintyjistä!

Kuten jo otsikko yllä kertoo, tänä vuonna Kuninkuusraveissa on kaksi iltajuhlaa. Perjantaina juhlitaan ihan raviradalla, sillä Kunkkarilegendat -lähtöön päättyvien lounasravien ja supertasokkaan varsahuutokaupan jälkeen jatketaan iltaa täällä raviradalla. Luvassa on karaokea, BBQ-henkistä ruokaa sekä tietenkin tanssimusiikkia, tanssittajana Anssi Känsälä Band. Perjantaina koko päivä sisältyy 8e (10e) pääsymaksuun. Tervetuloa nauttimaan kesäillasta Vermoon!

Lauantai-ilta huipentuu tähtien ilotulitukseen!

Laura Voutilainen, Jari Sillanpää, Lauri Tähkä ja Juha Tapio tähdittävät Kuninkuusravien 5.8.2017 järjestettävää iltajuhlaa. Juhla on tänä vuonna aivan pääkaupungin ytimessä, sillä kello 19 käynnistyvän iltajuhlan pitopaikkana on Helsingin vanha jäähalli Nordenskiöldinkadulla.

- Uskomme, että Kuninkuusravien iltajuhlassa on tänä vuonna kävijöille sekä ikimuistoisia esiintyjiä sekä yhteisöllisyyden tuntua; onhan Helsingin vanha jäähalli perinteisesti tunnettu mainiosta tunnelmastaan, mikä varmasti välittyy myös iltajuhlaan. Iltajuhlan järjestäjä on hyvin kokenut tapahtumajärjestäjä, joten tämänkin yhteistyön myötä voimme katsoa hyvillä mielin kohti kesää ja elokuuta, sanoo Vermon Raviradan toimitusjohtaja Pia Blom-Johansson.

- Nordenskiöldinkadun jäähalliin on myös kaikkialta helppo tulla, sillä iso osa raitioliikenteestä kulkee hallin ohi ja raitiovaunut on helppo tavoittaa majoittuu sitten Helsingissä tai saapuu kaupunkiin iltasella vaikka lähijunalla, Blom-Johansson jatkaa.

Kuninkuusravien iltajuhla on siis samalla Eläköön Helsinki –konsertti. Lippuja perjantaipäivään ja lauantain iltajuhlaan voi ostaa www.lippu.fi/kuninkuusravit - sivuilta yksittäin, mutta tutustihan la- iltajuhla kuuluu myös lipputyyppien suosikkiin eli perinteiseen Ravipassiin. Lipun hinta yksittäin ostettuna on 39,50 ja sen voi ostaa niin ikään suoraan yllälinkatusta osoitteesta.

 
Kunkkarit_iltajuhla.jpg