Kuninkuusravit

Kevät 2020 on ollut erikoista aikaa, myös Kuninkuusravien järjestelyjen osalta. Toukokuun lopussa Suomen Hippos päätti, että Ravikuningas ja -kuningatar seppelöidään myös tänä vuonna, poikkeusoloissa ilman yleisöä. Kuninkuusravititteleistä ajetaan alkuperäisen aikataulun mukaan 31.7. – 2.8.2020 Seinäjoella.

Poikkeustilanteen vuoksi Seinäjoki järjestää Kuninkuusravit myös vuonna 2021. Silloin juhlitaan Kuninkuusraveja yhdessä, suurin joukoin. Kuninkuusravien ajankohta on 30.7. – 1.8.2021. Ticketmaster.fi:n sivuilla käy lipunmyynti vuoden 2021 tapahtumaan, aiemmin ostetut liput ovat sellaisenaan voimassa ensi vuonna.

Mitkä Kuninkuusravit ovat?

Kuninkuusravit ovat parhaimmillaan ihania hetkiä hyvässä seurassa. Ystäväporukalla kannustamista äänekkäästi loppusuoralla juoksevia valjakoita, kymmentuhatpäisen yleisön joukossa. Vapaa-aikaa ystävien, hyvän ruoan ja juoman parissa. Tai ikimuistoinen ilta Kuninkuusravien jälkeen ravikansan omassa iltajuhlassa. Ennen kaikkea Kuninkuusravit ovat elämykselliset ravifestarit!

Sääntöihin tutustuminen etukäteen kannattaa, jotta tiedät mitä viikonloppu vaatii Kuninkuusravi mittelöön osallistuvilta valjakoilta. Tunnelmaan voit virittäytyä tutustumalla aiempien vuosien kuninkaisiin ja kuningattariin. Koska kruunattiin kaikkien aikojen ensimmäinen kuningatar, entä kuka oli tämän tamman ohjastaja?