Matkalla Kunkkareihin

 

Vermon edellisistä kunkkareista tulee kuluneeksi 25 vuotta. Ponseri ja Vipu saivat kruununsa 1992. Sitä ennen oli kuninkuudet ratkottu Helsingissä Käpylän raviradalla. 

2017 kunkkarien järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa mutta paljon työtä on vielä edessä. Hyvät liikennejärjestelyt ovat keskeinen onnistuneiden kunkkareiden osatekijä.

Paikoitus tullaan toteuttamaan aivan uudella tavalla hyödyntämällä Espoon Leppävaaran kehittyvää kaupunkirakennetta. Olemme varautuneet tarjoamaan kunkkarivieraille 2000 autopaikkaa kävelymatkan päässä Vermosta. Liikkumista koko pääkaupunkiseudulla helpottaa myös vilkas julkinen liikenne. Sopivaa karavaanaripaikkaa vielä haetaan.

Pyrimme tekemään mahdollisimman paljon valmistelutöitä jo 2016. Tallialueen uudistetut  kahvio-, sisäänkirjoitus- ja ohjastajien sosiaalitilat  avattiin jo Derby päivänä. Tämän vuoden työlistalla on myös kaapelointi ja maansiirtotöitä.

Lipupaketit tulevat myyntiin syksyn aikana ja rekrytoimme parhaillaan myös talkoolaisia. Tiedotamme aktiivisesti järjestelyiden etenemisestä nettisivuilla ja helpoin tapa saada viimeisin tieto on tilata kunkkareiden uutiskirje