Kuninkuusravit – Tapahtumainfo

Tapahtumainfo

Kuninkuusravit ovat Suomen suurin ravitapahtuma, joka houkuttelee vuosittain paikalle jopa 50 000 katsojaa. Luvassa on poikkeuksellinen kansanjuhla, jonka keskiössä on kansallisrotumme suomenhevonen.

Kuninkuusraveissa on luvassa ihania hetkiä hyvässä seurassa, vaikuttavia suomenhevosia, huippu-urheilua ja hauskaa oheisohjelmaa sekä ikimuistoinen ilta ravikansan omassa iltajuhlassa!

Kuninkuusravit 26.-28.7.- kolme päivää yhtä juhlaa!

Kunkkari-info

Vuoden 2024 Kuninkuusravit ravataan Jyväskylän Killerillä 26.-28. heinäkuuta. Kolmen päivän aikana luvassa on huippuraviurheilua, tunnelmaa, perinteitä ja tietenkin mahtavia hevosia.

Tapahtuma-alueena toimii Killerin ravirata-alue ja viereinen Buugin asfalttialue, jolta löytyvät muun muassa tapahtuman pääsisäänkäynti, messualue, sekä perjantain ja lauantain iltajuhla-areena.

Kuninkuusravit ovat ikärajaton tapahtuma. Osa palveluista on kuitenkin ikärajallisia.

Superisti hevosvoimaa Jyväskylässä!

Hevosvoimat jylläävät Jyväskylässä pian kahdella tapaa, sillä suositut suurtapahtumat Kuninkuusravit 26.-28.7.2024 ja Suomen MM-ralli Secto Rally Finland 1.-4.8.2024 ajetaan molemmat Jyväskylässä heinä-elokuussa.

Kuninkuusraveissa Suomen parhaat suomenhevoset kilpailevat yhdessä ohjastajiensa kanssa. Ravihurmoksen jälkeen hevosvoimien jylinä siirtyy Keski-Suomen sorateille, kun Secto Rally Finland ajetaan jälleen Jyväskylässä.

Videolla kaksinkertainen maailmanmestari Kalle Rovanperä ja raviurheilun ykkösohjastaja Santtu Raitala tutustuvat toistensa lajeihin ja toivottavat sinut tervetulleeksi Hevosvoimien superviikolle Jyväskylään.