Matkalla Kunkkareihin

 

Vermon edellisistä kunkkareista tulee kuluneeksi 25 vuotta. Ponseri ja Vipu saivat kruununsa 1992. Sitä ennen oli kuninkuudet ratkottu Helsingissä Käpylän raviradalla. 

2017 kunkkarien järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa mutta paljon työtä on vielä edessäkin kesäkuukausina. Näin kesäkuun alussa olemme hyvin luottavaisia siihen, että muun muassa Vermon edustan tietyöt valmistuvat aikataulussa ja näin saamme Kuninkuusraveille arvoisensa sisääntulon.

Hyvät liikennejärjestelyt ovat tietenkin Kunkkarien onnistumisen kannalta aivan A ja O.

Paikoitus tullaan toteuttamaan aivan uudella tavalla hyödyntämällä Espoon Leppävaaran kehittyvää kaupunkirakennetta. Olemme varautuneet tarjoamaan kunkkarivieraille 2000 autopaikkaa kävelymatkan päässä Vermosta. Liikkumista koko pääkaupunkiseudulla helpottaa myös vilkas julkinen liikenne. Mäkkylän juna-asemalta on helppo kävelymatka Vermoon ja Leppävaaran asemalta puolestaan, josta siis myös non stop -bussit Vermoon, pieni reippailu raviradalle on mahdollinen niin ikään.

Uskomme Vermossa, että erinomaisen julkisen liikenteen sekä helppojen kävelyreittien myötä pystymme tarjoamaan ruuhkattoman tulo/poistumisliikkumisen koko viikonlopun ajaksi kaikelle kansalle.

Karavaanarit ohjaamme Oittaa Camping Espooseen sekä Rastila Camping Helsinkiin. Ensin mainitusta tullaan järjestämään aikataulutettu kyyditys Vermoon, Rastilasta on Vermoon erittäin hyvät kulkuyhteydet HSL:n puolesta.

Lippukauppa käy tällä hetkellä kuumana ja tärkeä asia on muistaa, että ennakkohinnoin lippuja myydään 3.8 klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen hinnat portilla ovat korkeammat, muun muassa la-su -lippu ja Ravipassi ovat ennakkoon ostettuna 10e huokeammat. Lippukauppaan ja lipputyyppien esittelyyn pääset helposti tästä.

Saat tuoreimmat kunkkariuutiset seuraamalla näitä Kuninkuusravien nettisivuja, face-sivuja, twitteriä ja instagramia.  Kesäkuukausina helpoin tapa saada viimeisin tieto on tilata kunkkareiden uutiskirje

TERVETULOA KAIKKIEN AIKOJEN KUNINKUUSRAVEIHIN!