Kuninkuusravit – Liput

Liput

Jyväskylän Kuninkuusravien 2024 lipunmyynti on vauhdissa!

Raviurheilun kruununjalokiven 100-vuotistapahtumaa vietetään Jyväskylän Killerillä 26.-28. heinäkuuta 2024. Luvassa on perjantaista sunnuntaihin suomenhevosen juhlaa ja koko kansan ravifestivaalitunnelmaa.

Pääset lippukauppaan tästä

Liput ovat edullisimmillaan ennakkoon ostettuna, joten tiketti ensi kesän kuumimpaan ravifestariviikonloppuun kannattaa varata hyvissä ajoin. Suosituin lipputyyppi on Kuninkuusravipassi, jonka hintaan kuuluu ravien lisäksi iltajuhlat perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Myynnissä ovat kaikki lipputyypit:

  • Kuninkuusravipassi
  • Aluelippu, 3 päivää
  • Aluelippu (pe, la, su)
  • VIP-lippu (la, su)
  • Ravintolakatsomo (pe, la, su)
  • Iltajuhlalippu (pe, la)
  • Istumakatsomo (pe, la, su)

Liput myy Lippu.fi.

Pääset lippukauppaan tästä

Jos haluat maksaa liput Edenredin tai Smartumin kulttuuriedulla, pääset kulttuurietu-lippukauppaan tästä. Alempaa tältä sivulta löydät lisäohjeita kulttuuriedulla maksamiseen.

Ravintolapaikat ja VIP-liput

Ravifestivaalitunnelmasta pääsee nauttimaan myös ravintolakatsomossa ja VIP-alueella. Kuninkuusravipassien ja aluelippujen lisäksi myös VIP-liput ja ravintolapaikat ovat nyt myynnissä!

VIP-lippuja myydään lauantaille 27. ja sunnuntaille 28. heinäkuuta 2024. VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn raveihin ja VIP-alueelle sekä buffet-ruokailun ruokajuomineen. VIP-alue sijaitsee loppukaarteessa, josta on hyvä näkymä koko Kuninkuusraviareenalle.

Ravintola Pegasus on katettu perjantaista sunnuntaihin 26.-28. heinäkuuta 2024. Paikka ravintolakatsomossa sisältää sisäänpääsyn raveihin sekä buffet-ruokailun. Lippua ostaessa voi valita itselleen mieluisan paikan pöytäkartalta.

Pääset lippukauppaan tästä

Maksa kunkkariliput kulttuuriedulla

Kuninkuusraviliput voi maksaa myös kulttuuriedulla! Kulttuurimaksutavoista käytössä ovat Edenredin Virike-etu sekä Smartum-edut. Liput tulee ostaa Lippu.fi:n erillisestä kulttuurietu-lippukaupasta.

Lippu.fin kulttuurietu-lippukaupassa voit maksaa Edenredin Virike-edulla, E-passi ja Smartum-eduilla. Kulttuuriedut eivät käy maksutapana osoitteessa lippu.fi, vaan sinun tulee asioida erillisessä kulttuurietu-lippukaupassa, jossa käy maksutapana ainoastaan Edenred-kortti, Smartum-edut sekä Lippu.fi-lahjakortti.

Lue lisää Lippu.fi kulttuurietu-maksutavoista.

Lippu.fi:n myyntipisteet hyväksyvät kulttuurietuja maksuksi siinä tapauksessa, että toimipiste on tehnyt sopimuksen arvoetua tarjoavan toimijan kanssa.

Pääset kulttuurietu-lippukauppaan tästä

Vammaisten avustajat ja liikuntaesteisten pysäköinti

Avustajaa tarvitsevan saapuessa tapahtumaan henkilöltä tulee löytyä EU Disability card (EU:n vammaiskortti). Merkintä A kyseisessä kortissa tarkoittaa avustajaa ja merkinnän omaavien kanssa avustaja pääsee Kuninkuusraveihin ilmaiseksi.

Avustajan ja avustettavan on saavuttava lipuntarkastukseen yhtä aikaa ja esitettävä sekä lippu, että A-merkinnän sisältävä EU:n vammaiskortti. Näin avustaja ei tarvitse tapahtumaan erillistä lippua.

Lisätietoja vammaiskortista ja sen hakemisesta Kelan sivuilta.

Pysäköinnin osalta liikuntaesteisille on varattu oma parkkialue, johon pysköintiin edellyttää liikuntaesteisen pysäköintitunnus.

Pysäköintitunnuksen voi hakea Ajovarman toimipisteestä tai sähköisellä lomakkeella Traficomin kotisivuilta. Täytetyn hakemuksen liitteeksi on hakijalla oltava lääkärinlausunto. Tutustu aiheeseen lisää Invalidiliiton sivuilta.

Lippujen vaihtaminen rannekkeisiin

Kuninkuusravien lipputyypeistä Kuninkuusravipassi, 3 päivän aluelippu ja ravintolaliput vaihdetaan rannekkeisiin. Lisäksi VIP-liput ja hevosenomistajaiput vaihdetaan passeihin.

Rannekkeenvaihtopisteitä löytyy tapahtumaviikolla Jyväskylän keskustasta ja tapahtuman aikana lipunmyynnin vierestä.

Paikat päivittyvät lähempänä tapahtumaa.