Medialle

Kevät 2020 on ollut erikoista aikaa, myös Kuninkuusravien järjestelyjen osalta. Toukokuun lopussa Suomen Hippos päätti, että Ravikuningas ja -kuningatar seppelöidään myös tänä vuonna, poikkeusoloissa ilman yleisöä. Kuninkuusravititteleistä ajetaan alkuperäisen aikataulun mukaan 31.7. – 2.8.2020 Seinäjoella.

Poikkeustilanteen vuoksi Seinäjoki järjestää Kuninkuusravit myös vuonna 2021. Silloin juhlitaan Kuninkuusraveja yhdessä, suurin joukoin. Kuninkuusravien ajankohta on 30.7. – 1.8.2021. Ticketmaster.fi:n sivuilla käy lipunmyynti vuoden 2021 tapahtumaan, aiemmin ostetut liput ovat sellaisenaan voimassa ensi vuonna. 

Kuninkuusravit on raviurheilun tunnetuin brändi, joka vuosittain kokoaa lähes 60 000 hengen yleisön raviradan varteen elämään yhdessä raviurheilun suurinta juhlaa. Tänä vuonna tapahtuma kuitenki järjestetään vallitsevien rajoitusten mukaan, ihmisten turvallisuus edellä. Tapahtuman takaa löytyy paljon tarinoita ja henkilöitä, joiden kautta hevonen ja urheilu tuodaan tutuksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli kaipaat haastateltavaa tai aiheeseen liittyviä kuvia!

Emma Willman
0451860001
emma.willman@seinajoenravit.net