Kuninkuusravit – Medialle

Medialle

Vuonna 2024 Kuninkuusravit viettävät 100-vuotisjuhlaa Jyväskylässä!

Seuraavat Kuninkuusravit järjestetään Jyväskylässä Killerin raviradalla 26.-28. heinäkuuta 2024.

Kuninkuusravit ovat Suomen suurimmat ravit ja kuuluvat maan suurimpiin yleisötapahtumiin. Vuosittain paikan päälle saapuu jopa 50 000 katsojaa. Kuninkuusravit ovat poikkeuksellinen kansanjuhla, jonka keskiössä on kansallisrotumme suomenhevonen.

Tammat kilpailevat Ravikuningattaren ja oriit Ravikuninkaan tittelistä. Osallistujat valikoituvat maan parhaiden suomenhevosravureiden joukosta, ja osallistuminen pääkilpailuihin on monen ravi- ja suomenhevosihmisen suurin haave.

Ensimmäiset Kuninkuusravit järjestettiin vuonna 1924 Lahdessa ja ne ovat Suomen tunnetuin ja rakastetuin ravitapahtuma. Vuonna 2022 Forssan Kuninkuusravit oli koko Euroopan vierailluin ravitapahtuma ja ohitti kävijämäärässä muun muassa Ruotsin suurimman ravitapahtuman Elitloppetin.

Tapahtuman takaa löytyy paljon tarinoita ja henkilöitä, joiden kautta hevosta ja urheilua voi tuoda tutuksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli kaipaat haastateltavaa tai aiheeseen liittyviä kuvia!

Kuvia vuoden 2023 Kuninkuusraveista Kouvolasta

Yleiskuvia Kuninkuusraveista

 

Median akkreditointi 100-vuotisjuhlavuoden Kuninkuusraveihin on avattu!

Akkreditointi vuoden 2024 Kuninkuusraveihin on suljettu. Hyväksytysti akkreditoiduille edustajille lähetetään sähköpostilla lisätietoja viikon 29 aikana.

 

Lisätietoja:

Jenni Sarapää
Viestintä- ja markkinointisuunnittelija, Kuninkuusravit
p. 050 913 1907 (myös WhatsApp -viestit)
jenni.sarapaa@killeri.fi

Maisa Hyttinen
Viestinnän asiantuntija, Suomen Hippos
p. 040 151 1592 (myös WhatsApp -viestit)
maisa.hyttinen@hippos.fi