Medialle

Seuraavat Kuninkuusravit järjestetään Kouvolassa 4.-6.8.2023

Kuninkuusravit on raviurheilun tunnetuin brändi, joka vuosittain kokoaa lähes 50 000 hengen yleisön raviradan varteen elämään yhdessä raviurheilun suurinta juhlaa. Vuonna 2022 Kuninkuusravit juostiin Forssassa ja koronan jälkeen tapahtuma keräsi, menneiden vuosien tapaan, suuren määrän yleisöä. Kuninkuusravit oli vuonna 2022 Euroopan vierailluin ravitapahtuma.

Tapahtuman takaa löytyy paljon tarinoita ja henkilöitä, joiden kautta hevonen sekä urheilu tuodaan tutuksi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli kaipaat haastateltavaa tai aiheeseen liittyviä kuvia!

Kuvia Kuninkuusraveista löydät kuvapankistamme.

Mikäli haluat Kuninkuusravien tiedotteet sähköpostiisi, ole yhteydessä emma.willman@kouvolanravirata.com

Median akkreditointi

Akkreditointi vuoden 2023 Kuninkuusraveihin on nyt avoinna työtehtävissä tapahtumaan saapuville median edustajille, kuvaajille ja vaikuttajille.

Median edustajat voivat hakea akkreditoitointia Kouvolan Kuninkuusraveihin viimeistään ke 26.7.2023.

Huomioi, että akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä tapahtumaan. Akkreditointihakemus on henkilökohtainen, eikä myönnettyä akkreditointia ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Hyväksytysti akkreditoiduille lähetetään lisätietoa tapahtumasta ja käytänteistä noin viikkoa ennen H-hetkeä.

Medialle on Kuninkuusravien puolesta kiintiöity hotellihuoneita Kouvolasta. Majoituksia voi tiedustella suoraa: Emma Willman, p.045-1860001, emma.willman@kouvolanravirata.com