Kuninkuusravit – Yhdistysilta Pilvenmäellä - Yhdistyksen varainhankinta

Yhdistysilta Pilvenmäellä – Yhdistyksen varainhankinta

Yhdistysilta Pilvenmäellä perjantaina 12.11. klo 17-19

Yhdistysilta on suunnattu yhdistyksille/seuroille ja niiden jäsenille, jotka ovat kiinnostuneet laajentamaan tietämystään yhdistyksen varainhankintamahdollisuuksista. Ilta järjestetään Pilvenmäen 3. kerroksessa ravintola Valtikassa. Tilaisuus on maksuton – kahvitarjoilu. Tilaisuuden järjestää Forssan Seudun Hippos ry ja Lounaplussa.

Yhdistysillassa kouluttajana toimii Pia Tornikoski. Tornikoskella on laaja kokemus suomalaisesta järjestökentästä yli 20 vuoden ajalta. Hän on tehnyt viestintää, markkinointia ja varainhankintaa niin urheilun, koulutuksen, lastensuojelun, kehitysyhteistyön kuin terveyden edistämisen hyväksi useiden järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. Pialla on useita luottamustehtäviä varainhankinta-alan kansainvälisissä verkostoissa. Yrittäjänä Pia on kouluttanut vuosien varrella satoja yhteisöjä.

Suurtapahtuma Kuninkuusravit järjestetään Forssan Pilvenmäellä 29.-31.7.2022. Kuninkuusravit esittäytyvät sekä kertovat yhdistysten yhteistyö ja varainhankintamahdollisuuksista tulevan kesän 2022 Kunkkareissa.

Tervetuloa yhdistysiltaan!

Ilmoittaudu

Ladataan…