Kuninkuusravit – Viimeiset lipputyypit myyntiin kevään aikana

Viimeiset lipputyypit myyntiin kevään aikana

Kesän Kuninkuusravien kaikki lipputyypit eivät vielä ole myynnissä. Myynnissä on ainoastaan perinteiset liput, kuten alueliput, VIP, ravintolapaikat sekä kuninkuusravipassi. Kevään aikana lipputarjontaa tulee vielä täydentämään Caravanalueliput, Kuninkuusravien sisäistumakatsomon liput sekä iltajuhlaliput.

Ravicamping

Ravicamping eli caravanalue ja Kuninkuusravit kuuluvat erottamattomasti yhteen. Moni perhe ja ystäväporukka tulee vuodesta toiseen Kuninkuusravien campingiin tapaamaan tuttuja ja viettämään kokonaisvaltaista lomaa. Kuninkuusravien viralliset caravanalueet toteutetaan paikallisten yrittäjien ja yhdistysten toimesta. Vaunupaikat ovat sähköistettyjä ja kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä, kuninkuusravialue mukaan lukien.

Caravanalueet tulevat myyntiin ticketmasteriin ja Pilvenmäen raviradan toimistolle helmikuun aikana.

 

Istumakatsomo

Kuten useimmilla raviradoilla ympäri Suomen, myös Pilvenmäellä on pääkatsomoon sisälle rakennettu istumakatsomo. Katsomo sijaitsee etusuoralla hyvällä paikalla, juuri ennen maalipaalua ja sateen yllättäessä katsoja pysyy kuivana. Istumakatsomo ei ole esteetön. Katsomoon myydään sen kapasiteetin määrä lippuja, mutta liput eivät ole paikkakohtaisia.

Istumakatsomon liput tulevat myyntiin yhtä aikaa caravanaluelippujen kanssa eli helmikuun aikana.

Iltajuhla

Kuninkuusravien päämielenkiinnon kohde kohdistuu yleensä kuninkaallisiin, kilpailijoihin sekä palveluihin raviradalla. Kuninkuusravit ovat myös paljon kaikkea muuta, kun perjantai- ja lauantai-iltana voi ystäväporukalla lähteä nauttimaan rennon vauhdikkaista Kuninkuusravien iltajuhlista. Kuninkuusravien iltajuhlat ovat oiva tapa jatkaa päivällä keskenjääneitä keskusteluja, puhua huomisen ravipäivän suosikeista ja toki bilettää hyvässä seurassa aamuun asti.

Kesän Kuninkuusraveissa iltajuhlista pääsee nauttimaan sekä perjantaina että lauantaina. Iltajuhla järjestetään aivan kuninkuusravialueen vieressä, joten kunkkaritunnelmasta voi nauttia vaikka aamusta yöhön asti. Iltajuhlaliput tulevat myyntiin maaliskuun aikana.

Ravintolapalvelut

Kuninkuusravien Parhaat Paikat, VIP, ravintola Valtikan liput ovat jo myynnissä. Näihin lipputyyppeihin sisältyy aluelipun lisäksi oma vain kullekin lipputyypille erikseen suunnattu alue sekä tarjoilu.

Alueiden menut tullaan julkaisemaan maalis-huhtikuun vaihteessa. Lisäksi koko kuninkuusravialueen ruokatarjonta julkaistaan alku kesän aikana.

 

Lue myynnissä olevista lipputyypeistä.