Kuninkuusravit – Veikkaus on Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

Veikkaus on Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

Veikkaus on Kuninkuusravien ja suomalaisen raviurheilun pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka mahdollistaa muun muassa suorat TotoTV:n lähetykset ja laajan sisällöntuotannon Toton kanaviin. Jyväskylän Kuninkuusravien ja Kuninkuusravien 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Killerillä on kunkkariviikonlopun aikana kolme Toto75-kierrosta. TotoTV:n suora asiantuntijalähetys on mukana Kuninkuusravien juhlatunnelmissa studiossa ja paikan päällä Killerillä jokaisena kisapäivänä.

Yksi maailman suurimmista ravitapahtumista

”Kuninkuusravit on kotimaisen raviurheilun ainutlaatuisen hieno tapahtuma, ja myös yksi maailman suurimmista raviurheilutapahtumista. Veikkaus ja Toto-pelit haluaa olla suomalaisen raviurheilun merkittävin yhteistyökumppani nyt sekä tulevaisuudessa. Kuninkuusravien aikaan suomalaisten kiinnostus lajia kohtaan on suurimmillaan, ja on hienoa päästä syventämään Veikkauksen ja kotimaisen raviurheilun yhteistyötä merkittävällä yhteistyökumppanuudella. Kuninkuusravit liikuttaa suomalaisia vahvasti sekä kyseessä on tietysti vuoden merkittävin ravitapahtuma myös Toto-pelien näkökulmasta”, Veikkauksen tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna korostaa.

Veikkaus on meille tärkeä yhteistyökumppani sekä arjessa että juhlassa. Kuninkuusravien perinteisten pääpäivien lauantain ja sunnuntain lisäksi teemme erityispanostuksia koko perheen kuninkuusraviperjantaihin, jolloin ravien urheilullinen taso on poikkeuksellisen korkea ja päivän huipentaa perinteikäs Killerin Eliitti. Kuninkuusraveissa perinteinen totopelaaminen on mahdollista eri puolilla tapahtuma-aluetta osana muita yleisön palveluita”, summaa Keski-Suomen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Miika Lähdeniemi.

Veikkauksen ja Kuninkuusravien yhteistyö näkyy muun muassa etuina ja sisältöinä Veikkauksen Etuasiakkaille veikkaus.fi:ssä.

Jyväskylän Kuninkuusravit ovat katsottavissa Veikkauksen tuottamina suorina TotoTV:n asiantuntijastudion lähetyksinä jokaisena kilpailupäivänä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Studiolähetykset ovat katsottavissa suorana ilmaiseksi veikkaus.fi:ssä kirjautuneille asiakkaille jokaisena kisapäivänä. Lisäksi tapahtumasta tullaan tuottamaan paljon sisältöä Veikkauksen Toton kanaviin.