Kuninkuusravit – Veikkaus on Kouvolan Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

Veikkaus on Kouvolan Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

Veikkaus on Kouvolan Kuninkuusravien 4.-6.8.2023 pääyhteistyökumppani. Kumppanuus näkyy sisältöinä Veikkauksen Etuasiakkaille ja Veikkaus mahdollistaa tapahtuman kattavat suorat lähetykset.

Veikkaus ja Kouvolan Kuninkuusravit 2023 ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta.

– Kuninkuusravit on kotimaisen raviurheilun merkittävin tapahtuma, ja myös yksi maailman suurimmista raviurheilutapahtumista. Veikkaus ja Toto-pelit haluaa olla suomalaisen raviurheilun merkittävin yhteistyökumppani nyt sekä tulevaisuudessa. Kuninkuusravien aikaan kiinnostus lajia kohtaan on suurimmillaan, ja on hienoa syventää kumppanuuden kautta Veikkauksen ja kotimaisen raviurheilun yhteistyötä. Kuninkuusravit liikuttaa suomalaisia vahvasti sekä kyseessä on tietysti vuoden merkittävin ravitapahtuma myös vedonlyönnin näkökulmasta, Veikkauksen vedonlyönnin johtaja Juha-Matti Mäkilä sanoo.

– Suomenhevosella ja Veikkauksella on molemmilla ollut tahoillaan merkittävä rooli yhteiskuntamme historiassa. Suomenhevonen on palvellut sodassa, jälleenrakentamisessa, maa- ja metsätaloudessa sekä nykyisin uljaasti urheilu- ja harrastehevosena. Veikkaus on monipuolisesti tuottanut hyvää yhteiskuntamme eri sektoreille mm. urheilu-, kulttuuri-, sosiaali-, terveys-, tiede- ja taidealan toimijoiden keskuudessa. Kuninkuusraveissa molemmilla on iso rooli ja yhteistyö mahdollistaa suuren kansanjuhlan, jossa keskiössä on Kansallishevosemme suomenhevonen, Kouvolan raviradan toiminnanjohtaja Arto Hytönen kertoo.

Veikkauksen ja Kuninkuusravien yhteistyö näkyy muun muassa etuina ja sisältöinä Veikkauksen Etuasiakkaille. Kouvolan Kuninkuusravit ovat katsottavissa Veikkauksen tuottamina suorina TotoTV:n asiantuntijalähetyksinä sekä tapahtumasta tullaan tuottamaan paljon sisältöä Toton kanaviin.

Myös Elitloppetissa alkanut ja kiitosta saanut ammattiselostaja Vellu Markkasen ja Jussi-Pekka Saarisen Instagram Stories-raportointi #raviventures jatkuu Toto-pelien tilillä Kuninkuusraveissa.

Kuninkuusraveissa on tarjolla Veikkauksen opastusta asiakkaille Toto-pelaamiseen sekä Kouvolan Kuninkuusraveissa on myös mahdollisuus rekisteröityä Veikkauksen asiakkaaksi.