Kuninkuusravit – Vallox ja Kuninkuusravit yhteistyöhön

Vallox ja Kuninkuusravit yhteistyöhön

Loimaalla ilmanvaihtolaitteita valmistava Vallox Oy on solminut yhteistyökumppanuuden Kuninkuusravien kanssa. Vahvoja brändejä yhdistää suomalaiset juuret ja kotimaisuus.

Vallox Oy on suomalainen ilmanvaihtotuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Yrityksen valmistamilla ilmanvaihtokoneilla ja liesikuvuilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä kotimaisuudesta viestivä Avainlippu-merkki.

”Valloxin tuotteet sekä suunnitellaan että valmistetaan Loimaalla, Varsinais-Suomessa. Uskomme kotimaisuuden voimaan siinäkin mielessä, että käytämme suomalaisia komponenttitoimittajia ja alihankkijoita aina kun mahdollista. Näin voimme vaikuttaa omien työntekijöidemme työllistämisen lisäksi suomalaisten työpaikkojen pysyvyyteen ja siihen, että Suomi pysyy vakaana ja kehittyvänä paikkana elää”, sanoo Vallox Oy:n markkinointipäällikkö Elina Paavilainen.

Yritys juhli viime vuonna Loimaalla sijaitsevan tehtaan 50-vuotista taivalta. Menneiden vuosikymmenten varrella yritys on kasvanut pienestä Valtion Metallitehtaan eli Valmetin aloittamasta kokoonpanoyksiköstä moderniksi sisäilmateknologian suunnannäyttäjäksi.

”Olemme viime vuosina investoineet vahvasti tuotekehitykseen, tuotantoon ja toimitiloihimme. Viimeisimmän, tämän vuoden alussa valmistuneen laajennuksen tavoitteena on vastata entistä paremmin asiakkaiden nopeastikin muuttuviin tarpeisiin”, sanoo Vallox Oy:n markkinointipäällikkö Elina Paavilainen.

Kuninkuusraveja ja Valloxia yhdistääkin suomalaisuus, sillä ravikuninkaan ja -kuningattaren tittelistä kilpailevat suomenhevoset, ainoa alkuperäinen suomalainen hevosrotu. Kuninkuusravilauantaina juostaan Valloxin sponsoroima suomenhevoslähtö.

”Meitä yhdistää se, että sekä Kuninkuusravien että Valloxin toiminta perustuu suomalaisuuteen. On hienoa, että Vallox lähti mukaan tukemaan suomenhevosta ja suomalaisen rodun kruununjalokiveä eli Kuninkuusraveja. Uskon, että yhteistyö vahvistaa ja tukee molempia brändejä”, iloitsee Pilvenmäen raviradan toiminnanjohtaja Elina Hirvonen.

Pilvenmäen raviradan toiminnanjohtaja Elina Hirvonen sekä Vallox Oy:n myyntipäällikkö Markku Marttala