Kuninkuusravit – Tule mukaan tekemään Kuninkuusraveja!

Tule mukaan tekemään Kuninkuusraveja!

Kuninkuusravit on unohtumaton elämys molemmin puolin aitaa ja tapahtuman järjestäminen vaatii paljon vapaaehtoisten panostuksia sekä työntekijäporukkaa onnistuakseen. Forssassa juostaan Kuninkuusravit 29.-31.7.2022 ja työntekijähaku sekä vapaaehtoisilmoittautuminen on nyt avattu. Ensimmäisenä haemme työntekijäpuolelle viestintätiimiin sosiaalisen median tekijöitä kuninkuusravivuodeksi.

Kuninkuusravit kokoaa vuosittain lähes 1000 työntekijää ja vapaaehtoista tapahtuman kulisseihin liikenteenohjauksesta toto-myyjiin ja kilpailutoimihenkilöihin asti. Tapahtumaviikonlopun työntekijät ja vapaaehtoiset saavat liput Kuninkuusravien 2022 iltajuhliin ja ennen tapahtumaa toimivat vapaaehtoiset saavat viikonloppuliput Kuninkuusraveihin neljän talkoopäivän osallistumisella.

Tulevat talkoopäivät syksyllä 2021 – la 21.8., la 11.9. ja la 25.9. klo 9-13. Mahdollisesti lokakuulle tulossa vielä talkoopäiviä.

 

Talkoisiin ilmoittautuminen – syksy 2021

Hae työntekijäksi Kuninkuusraveihin

Vapaaehtoiseksi ilmoittautuminen

 

Mikäli sinulla on isompi ryhmä tai seura, joka on kiinnostunut talkootehtävistä voit olla suoraan yhteydessä info@pilvenmaki.fi ja ilmoittaa seuran mukaan.

 

Lisätietoja, toiminnanjohtaja Elina Hirvonen, p. 0503018258, elina.hirvonen@pilvenmaki.fi