Kuninkuusravit – Tule mukaan tekemään Kouvolan raviurheilun superkesää!

Tule mukaan tekemään Kouvolan raviurheilun superkesää!

Kouvolassa järjestetään suurtapahtuma Kuninkuusravit 4.-6.8. sekä Kymi GP 16.-17.6. Tapahtuma on unohtumaton elämys molemmin puolin aitaa ja tapahtuman järjestäminen vaatii paljon vapaaehtoisten panostuksia sekä työntekijäporukkaa onnistuakseen. Työntekijähaku sekä vapaaehtoisilmoittautuminen on nyt avattu. Ensimmäiset talkoopäivät ovat jo merkittynä kalenteriin.

Kuninkuusravien talkoot pyörähtävät käyntiin toukokuussa. Kuninkuusravien järjestäminen vaatii innokkaita tekijöitä sekä hyvää talkoohenkeä. Talkoissa aloitetaan sisähommista ja säiden salliessa siirrytään ulkotiloihin. Tarjolla on jokaisen osaamiseen soveltuvaa työtä. Tervetulleita mukaan ovat kaikki talkoista kiinnostuneet, aiempaa kokemusta hevosista tai raveista ei tarvita.

  • Olemme kuulleet hauskoja tarinoita edellisvuosien talkoista ja oppineet, että talkoissa pitää olla mukavaa. Meille on tärkeää, että talkooporukassa on vähintäänkin yhtä hyvä yhteishenki kuin aikaisempinakin vuosina, kertoo johtokunnan jäsen sekä talkoopäällikkö Ari Puustinen.

Talkoolaisten edut

  • Ruokailu & kahvit talkoiden aikana
  • Kymi GP –paketti (sis. sisäänpääsy, ruokailu), kaksi päivää talkoissa
  • Kuninkuusravipassi (sis. pe-su alueliput & iltajuhlaliput), neljä päivää talkoissa
  • Mukava talkooporukka!
  • Kuuden talkoopäivän panoksella saa siis nauttia koko Kouvolan superkesästä, kertoo Puustinen.

Talkoot järjestetään lähtökohtaisesti joka toinen lauantai klo 9-14.

 

Järjestäjän Valkealan Hevosystäväinseuran edustajina talkooporukkaa vetämässä ja töiden organisoinnissa ovat Ari Puustinen, Eemeli Lantta, Pulla Peltola, Sanna Ollikka ja Sanna Liiri.

Talkoot on tarkoitus aloittaa vapun tienoilla, säiden salliessa. Tarkat talkoopäivät ilmoitetaan talkoolaisten omassa WhatsApp-ryhmässä.

Pyydämme talkoopäiviin ilmoittautumista etukäteen, jotta osaamme varata eväät ja välineet porukalle. Talkoisiin osallistuja tarvitsee mukaansa iloisen mielen, mutta työvälineet löytyvät Kouvolasta. Emme toki pistä pahaksemme, jos haluat esimerkiksi omalla haravalla tai raivaussahalla tulla meidän nurkkiin talkoopäivinä.

Talkooporukalla on WhatsApp -ryhmä, jossa tarvittaessa informoidaan talkoista, ilmoittaudutaan milloin pääsee osallistumaan talkoisiin ja pidetään ryhmähenkeä yllä.

Ilmoittautua voit alla olevalla lomakkeella.

Mikäli sinulla on isompi ryhmä, yhdistys tai seura, joka on kiinnostunut talkootehtävistä voit olla suoraan yhteydessä sanna.ollikka@kouvolanravirata.com ja ilmoittaa seuran mukaan.

Tapahtuman vapaaehtoiset & avoin haku työntekijäksi

Suurtapahtuma tarjoaa mielettömän elämyksen vapaaehtoistyön merkeissä. Vapaaehtoiseksi voi ryhtyä, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta, positiivinen asenne riittää. Tapahtumissa on tarjolla vapaaehtoistehtäviä laidasta laitaan eri ikäisille ja tehtävät ovat omiin aikatauluihin sovitettavissa.

Vapaaehtoistyöt sijoittuvat tapahtuman ajalle ja talkootyöt puolestaan ennen ja jälkeen tapahtuman. Tapahtuman vapaaehtoiset pääsevät osallistumaan tapahtumaan myös työaikojen ulkopuolella.

Avoimen hakemuksen kautta voit jättää hakemuksen Kuninkuusraveihin työntekijäksi. Työntekijöitä haetaan niin ravintolaan kuin tapahtuma-aikaisiin hallintotehtäviin.

 
[contact-form-7 id=”6111″ title=”Avoin hakemus”]