Kuninkuusravit – Sinebrychoff on Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

Sinebrychoff on Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sinebrychoff tuotesalkkuun kuuluvat muun muassa Karhu, KOFF, Carlsberg, Brooklyn Brewery, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.

Vahva tunneside hevosiin

Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla.

Olemme ylpeä Kuninkuusravien kumppani – onpa meillä vahva tunneside hevosiin omien panimohevostemmekin kautta. Sinebrychoffilla on ollut Helsingin Hietalahdessa talli ja panimohevosia jo parisataa vuotta. Nykyään panimohevoset ovat tuttu osa Helsingin kaupunkikuvaa ja vierailevat ne usein pääkaupungin ulkopuolella – usein myös ravi- ja muissa hevostapahtumissa. Panimohevosemme ovat muuten kovia kyntämään – kyntökisoja on voitettu jo useasti peräkkäin. Tämänhetkiset panimohevosemme ovat nimeltään Sixten, Frederik, Gunnar ja Ludvig. Näitä jyllantilaisia ajavat kokeneet ajurimme Viola ja Sami”, summaa Sinebrychoffin markkinointijohtaja Joonas Säkkinen.

Odotamme Kuninkuusraveilta taas jännittäviä lähtöjä ja iloista tunnelmaa! Sloganimme on Käymme parempaan huomiseen, ja sehän sopii oluen käymisen ja oman pitkän historiamme lisäksi hevosten käyntiin niin kaduilla kuin kilparadoillakin.

”Killerillä on jo pidempään ollut miellyttävää yhteistyötä Sinebrychoffin kanssa ja luottokumppanin kanssa rakennamme innolla Kuninkuusravien palveluita. Kuninkuusravivieraille tulee tarjontaa moneen makuun ja palvelut sijoitetaan tapahtuma-alueelle kattavasti niin, että ne ovat helposti saavutettavissa joka puolella”, iloitsee Keski-Suomen Ravirata Oy:n toimistusjohtaja Miika Lähdeniemi.

Tutustu SINEBRYCHOFF!

www.sinebrychoff.fi

IG:  @Sinebrychoff1819 | @panimohevoset

FB: Sinebrychoff

LinkedIn: Sinebrychoff