Kuninkuusravit – Seinäjoen Kuninkuusraviliput myyntiin torstaina

Seinäjoen Kuninkuusraviliput myyntiin torstaina

Seinäjoen Kuninkuusraveihin voidaan tänä vuonna myydä rajoitetusti lippuja, sillä koronapandemia asettaa kokoontumisrajoituksia ja taajaan muutoksia tapahtumien järjestelyihin. Kuninkuusraveihin 31.7. – 2.8. tulee nyt myyntiin tuhat lippua per päivä, myynti alkaa torstaina 16.7. klo 12 Seinäjoen ravikeskuksen verkkokaupassa.

Lippujen hinnat:

Perjantai 15 e

Lauantai anniskelualue 40 e, muut 30 e

Sunnuntai anniskelualue 40 e, muut 30 e

 

Lasten- tai nuorten lippuja ei tule erikseen myyntiin.

 

Tapahtuman yleisöalue jaetaan viranomaismääräysten mukaisesti lohkoihin. Anniskelualue on rajoitettu 500 henkilölle. Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää:

 

”Halusimme pitää lippujen hinnat maltillisina, emmekä alkaa kiskoa parasta mahdollista hintaa voittoja maksimoidaksemme. Elämme poikkeuksellisia aikoja ja Kuninkuusravien kohtalo oli pitkään vaakalaudalla. Eikä nytkään olla normaalissa, kun tähän perinteikkääseen tapahtumaan pääsee vain hyvin rajattu yleisö. Haluamme palvella raviyleisöä parhaamme mukaan ja mahdollistaa tradition jatkumisen. Lipun hinnalla katetaan tapahtuman kulut, muuhun emme nyt pyri.”

Ravikeskuksesta muistutetaan, että tapahtuman palvelut ovat Kuninkuusraveissa rajoituksista johtuen tänä vuonna suppeammat. Tämä näkyy ravintola- ja kahvilapalveluiden jonkin verran pelkistetympänä kattauksena.  Ravien markkinatoria ei tänä vuonna voida toteuttaa. Turvallisuussyistä kulkua tallialueen ja yleisöalueen välillä ei ole. Eri yleisölohkoille on myös omat sisääntulo- ja ulosmenoporttinsa. Lastenalue on ulkona käytettävissä, mutta totuttua pienempänä.

 

”Kaikkien terveys on meille ykkösasia. Rajoitetut palvelut ja liikkuminen eivät kuitenkaan estä nauttimasta tapahtumasta täysipainoisesti ja täysin vatsoin. Päinvastoin, kilpailullisesti raveista on tulossa huippuluokan juttu. Uskomme, että poikkeukselliset ajat saavat raviyhteisön tuntemaan entistäkin voimakkaampaa yhteenkuuluvuutta. Ravit vietetään tänä vuonna nyt näin, ja ensi vuonna sitten täysillä, suurella joukolla. ”