Kuninkuusravit – Seinäjoen Kuninkuusravien median akkreditointi on nyt avoinna

Seinäjoen Kuninkuusravien median akkreditointi on nyt avoinna

Raviurheilun keskusjärjestön, Suomen Hippos ry:n valtuuskunta päätti kesäkuun kokouksessaan, että Kuninkuusravit järjestetään tänä vuonna ilman yleisöä. Kilpailu siis ajetaan normaalimuotoisena kolmen lähdön osakilpailuna, mutta tapahtumaan ei voi ostaa lippuja. Median edustajilla on kuitenkin mahdollisuus päästä seuraamaan tapahtumaa paikan päälle.

Seinäjoen Kuninkuusravit, ilman yleisöäkin, on yksi harvoista kaupungissa tänä vuonna järjestettävistä suurtapahtumista, kun esimerkiksi Provinssi ja Tangomarkkinat on siirretty ensi vuoteen.

Median edustajat voivat nyt akkreditoitua tapahtumaan Kuninkusravien nettisivuilta Median välilehdellä. Akkreditointi on tehtävä viimeistään keskiviikkona 22.7.2020. Ilmoitathan myös, tarvitsetko kuvauslupaa keskikentälle tai kulkulupaa tallialueelle.

Vallitsevien rajoitusten vuoksi voimme ottaa vain rajatun määrän mediaa tapahtumaan, rajoittamaan median kulkua alueella sekä rajoittamaan median määrää tallialueella. Pyydämme teitä kertomaan mahdollisimman tarkasti, mille medialle työskentelette ja missä tapahtumasta tekemiänne juttuja/kuvia julkaistaan. Tallialueelta ei ole kulkua keskikentälle tai yleisöalueelle.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään parkkitilaa kaikille sitä tarvitseville. Ilmoitathan kuitenkin tarvitsetko parkkipaikan. Lisätiedoissa voit kertoa perustelut, mikäli haet lupaa kulkea tallialueella ja muita tarvittavia tietoja tai pyyntöjä. 

Tiedotamme akkreditoituneita mahdollisista muutoksista prosessin aikana. Hyväksytysti akkreditoiduille lähetetään lisätietoa tapahtumasta noin viikkoa ennen H-hetkeä. 

 

Tervetuloa Seinäjoen Kuninkuusraveihin!