Kuninkuusravit – Seinäjoen Energia vastaa Kuninkuusravien energiantuotannosta Kyrkkäri-sähköllä

Seinäjoen Energia vastaa Kuninkuusravien energiantuotannosta Kyrkkäri-sähköllä

Seinäjoen Energia on myös tänä vuonna yksi Kuninkuusravien pääyhteistyökumppaneista.

– Lähdemme mukaan odottavaisin ja innokkain mielin. Toivotaan, että tänä vuonna pystyttäisiin järjestämään Kuninkuusravit täydessä potentiaalissaan. Kuninkuusravit tuovat Seinäjoelle jo toistamiseen upean hevostapahtuman ja ainutkertaisia elämyksiä hevosurheilun parissa. Myös tapahtuman vastuullisuusohjelma on arvojemme mukainen, kertoo Seinäjoen Energian viestintäpäällikkö Teija Ahtiainen. 

Tapahtuma on mittaluokaltaan iso, joten energian tuotantotavalla on suuri merkitys. Tänäkin vuonna tapahtumassa käytettävä sähkö on 100% vesivoimalla tuotettua Kyrkkäri-sähköä.

Seinäjoen ravikeskukselle Seinäjoen Energia paikallisena energiayhtiönä on ollut luonteva toimittaja energia-asioissa jo pitkään. Lämpö, vesi ja sähkö tulevat Seinäjoen Energialta niin Kuninkuusraveissa, kuin normaalin ravitoiminnankin yhteydessä.

Seinäjoen Energia on hyvin sitoutunut yhteistyökumppani meille ja heidän kanssaan on aina miellyttävää tehdä yhteistyötä. Vaikka olemmekin täällä ”aakeella laakeella”, niin pääsemme käyttämään kaupungin toisella laidalla tuotettua vesivoimaa, toteaa Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää.