Kuninkuusravit – Rotator – Paras kumppanisi

Rotator – Paras kumppanisi

Rotator Oy tarjoaa toimintavarmuutta ja kilpailukykyä yli 60 vuoden kokemuksella. Rotatorin tarjoamat laajat kokonaisratkaisut ja palvelut kattavat kaikki asiakkaiden tarpeet koneista jälkipalveluihin.

Rotator tuo maahan ja myy ainoastaan maailman johtavien valmistajien koneita ja laitteita. Rotatorin vahvuus on laaja tuotevalikoima, joka kattaa koneet trukeista kurottajiin ja nostimiin sekä maanrakennuskoneet pienkoneista jättiläisiin. Ne yhdistettynä asiantunteviin huolto- ja tukipalveluihin sekä Rotarent- konevuokraamoon tekevät Rotatorista parhaan kumppanin niin yhden koneen urakoitsijalle kuin isommallekin organisaatiolle.

Jälkimarkkinointi on nykyisin jatkuvasti suuremmassa roolissa, kun puhutaan onnistuneesta konekaupasta ja tyytyväisestä asiakkaasta. Rotator Oy on sitoutunut kehittämään jälkimarkkinointitoimintaansa jatkuvasti ja Rotatorin noin 160 työntekijästä peräti 75% toimiikin jälkimarkkinoinnin parissa. Huoltoautoja kenttäasentajineen on tällä hetkellä 37, huoltoja tarjoavia Rotator-toimipisteitä kahdeksan ja sopimushuoltoyrityksiä 13. Osana huollon sujuvaa toimintaa on myös kaluston etäseuranta, joka antaa tietoa koneiden käyttöasteesta ja myös lähestyvästä huollon tarpeesta. Varaosapuoli on merkittävä tukijalka tässä kokonaisuudessa. Rotatorin päävarasto sijaitsee Vantaalla ja toimiva logistiikkaketju mahdollistaa yön-yli-toimitukset koko Suomeen.

Asiakkaille tärkeä asia on myös tietenkin varsinaisen huoltotoiminnan laatu. Tähän Rotatorilla on panostettu jo pitkään esimerkiksi kenttähuoltokaluston kasvattamisella. Kun asiakas saa mahdollisimman ripeästi huoltoa siellä, missä kone on, päästään tuottavia töitä jatkamaan ilman ylimääräisiä viivästyksiä. Rotator haluaa tehdä palvelun mahdollisimman helpoksi asiakkaalle, jotta asiakas voi keskittyä omaan ydintoimintaansa.