Kuninkuusravit – Parvelan Retun matkaa kohti Kuninkuusraveja pääset seuraamaan sosiaalisessa mediassa

Parvelan Retun matkaa kohti Kuninkuusraveja pääset seuraamaan sosiaalisessa mediassa

Kuninkuuskilpailuun tähtäävän Parvelan Retun valmistautumista kohti ravivuoden päätapahtumaa päästään seuraamaan kesän aikana Kuninkuusravien sosiaalisen median kanavissa. 

Perinteisesti Kuninkuusravien viestinnässä on käytetty niin sanottua keulakuva hevosta. Kouvolan Kuninkuusravien keulakuvaksi on valikoitunut vielä ensimmäistä kuninkuuttaan metsästävä Parvelan Retu. Retu osallistui Kuninkuusraveihin ensimmäistä kertaa viime kesänä Forssassa. Kokonaiskilpailun sijoitus oli toinen ja ero voittajaan vain +0,6 sekuntia.

Kuninkuusravien some-kanavissa pääsemme seuraamaan Retun valmistautumista kohti kesän kovinta koitosta, Kuninkuusraveja. Viimeistään nyt siis kannattaa ottaa meidän some-kanavat seurantaan.

Retu matkaa ruotsiin

Tulevana viikonloppuna raviyleisöllä riittää jännitettävää, kun Ruotsin Solvallassa kilpaillaan Elitloppet-ravit. Viikonlopun yksi suomalaistoivoista on Parvelan Retu, joka kilpailee sunnuntain Elitkampenissa.

Retun taustajoukoista mukaan matkaan lähtevä Ida Laine välittää kuulumisia niin ennen kilpailua kun kilpailun jälkeen. Retu ja reissuilla mukana kulkeva matkakaveri Lennu-poni  lähtevät matkaan perjantaina.

– Retulla on kaikki hyvin ja hyvillä fiiliksillä lähdetään matkaan. Alkukaudesta on ollut laukkariski, joten sen huomioon ottaen takarivin lähtöpaikka on tähän lähtöön erittäin hyvä. Odotamme viikonloppua innolla, Ida Laine kertoo ennakkotunnelmista.