Kuninkuusravit – Näin saavut Kuninkuusraveihin

Näin saavut Kuninkuusraveihin

Forssan Kuninkuusravien tapahtuma-alue on suljettu liikenteeltä ja liikkenne järjestelyitä on muuteltu tapahtuma-alueen lähettyvillä. Pääportin läheisyydestä löytyy polkupyöräparkki, jonne pyörän voi jättää päivän ajaksi.

Kuninkuusravialueen läheisyydessä kulkevat tiet on muutettu liikenteen sujuvuuden ja turvallisuuden takaamiseksi yksisuuntaisiksi. Yksisuuntaisia teitä ovat Rautatienkatu-Parmantie-Murrontie sekä Pilvenmäentie, jonne kulku tapahtuu siis yksisuuntaisesti Parmantien kautta.

Tapahtuma-alueen läheisyyteen pääsee sujuvasti taksilla, pyörällä, kävellen, ryhmäbusseilla sekä nonstop- ja seutubussikyydeillä.

Bussiliikenne on jaettu kaupunkialueella kulkeviin nonstop-linjoihin sekä lähiseudulta liikennöiviin seutubusseihin (Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä). Nonstop-bussilinjoja on kolme, jotka kulkevat etäparkkipaikkojen ja suurimpien keskustan majoituspaikkojen kautta. Bussi-liput ovat nyt myynnissä!

Jos saavut yksityiskyydillä, toivomme teidän jättävän matkustajat erikseen varatulle jättöpaikalle Pilvenmäentien varressa.