Kuninkuusravit – Muista isää Isänpäivänä - Osallistu arvontaan!

Muista isää Isänpäivänä – Osallistu arvontaan!

Sunnuntaina 11. marraskuuta 2018 juhlitaan Isänpäivää. Muista isää Kuninkuusravien virallisilla fanituotteilla tai jopa lipuilla Kuninkuusraveihin. Tuotteita ja lippupaketteja löytyy varmasti jokaiseen makuun. Haluatko tarjota eläimyksellisen viikonlopun Kuninkuusraveissa, vai haluatko tämän lisäksi nauttia viikonlopusta Ravintola Hippodromissa isäsi kanssa. Tutustu tuotteisiimme Fanikaupassa sekä osoitteessa ticketmaster.fi.

FANIKAUPPAAN!

TUTUSTU LIPPUTARJONTAAN!

 

Osallistu arvontaan!

Kuninkuusravit järjestää eläimyksellisen Isänpäivä-arvonnan Facebookissa. Arvonnassa voit voittaa kaksi kappaletta Ravipasseja sekä T-paitoja. Jos et siis vielä ole hankkinut Isänpäivälahjaa tai haalit jo joululahjoja Joulupukinkonttiin siirry Facebookin puolelle ja osallistu. Arvonta päättyy 6.10. klo 23.59.

FACEBOOK SIVUILLEMME!

Huomioithan, että jakaminen Facebook julkaisussa ei ole pakollista.
Arvonnan voittaja ilmoitetaan hänen kommenttiin vastaamalla ja häntä pyydetään olemaan yhteydessä meihin. Huomioithan myös, että jos haluat palkinnon lähetettävän sinulle, tarvitsemme joitakin henkilötietoja sinulta. Henkilötietoja ei luovuteta muille osapuolille.