Kuninkuusravit – Median on nyt mahdollista akkreditoitua Kuninkuusraveihin

Median on nyt mahdollista akkreditoitua Kuninkuusraveihin

Median akkreditointi kesän Kuninkuusraveihin on nyt avattu. Akkreditointi sulkeutuu keskiviikkona 21.7.2021. 

Median edustajia pyydetään akkreditoitumaan tämän linkin kautta viimeistään ke 21.7.2021. Ilmoitathan myös, tarvitsetko kuvauslupaa keskikentälle, osallistutko perjantain iltajuhlatapahtumaan ja mistä haluat noutaa akkreditoinnin.

Radan lähellä on hyvin rajoitetusti parkkitilaa, joten emme pysty järjestämään autopaikkaa kaikille. Etäparkkipaikat palvelevat myös mediaa, ja nonstop -busseilla pääsee kulkemaan ilmaiseksi mediapassilla. Lisätiedoissa voit kertoa perustelut, mikäli haet autopaikkaa ja muita tarvittavia tietoja tai pyyntöjä.

Median on mahdollista tavata toisiaan ja osallistua perjantain iltajuhlatapahtumaan Seinäjoen Kirkkokadulla. Iltajuhlassa esiintyy Suvi Teräsniska, Telaketju & Ekakierros.

Olemme varanneet median edustajille huoneita Scandic Seinäjoesta, joka toimii lehdistöhotellina. Varattuna on sekä yhden että kahden hengen huoneita. Sijainti on erinomainen, lähellä Matkakeskusta, josta on kuljetus radalle. Majoitusvaraukset ja -tiedustelut Call Center, Sirpa Heikkilä p. 0400-606989, sirpa.heikkila@seinajoenravit.net, 28.6.2021 mennessä. Tämän jälkeen varatut huoneet vapautetaan yleiseen myyntiin.

Hyväksytysti akkreditoiduille lähetetään lisätietoa tapahtumasta ja käytänteistä noin viikkoa ennen H-hetkeä. Lisätietoja: Tiedottaja Emma Willman, p.045-1860001, emma.willman@seinajoenravit.net