Kuninkuusravit – Median akkreditointi Jyväskylän 2024 Kuninkuusraveihin on avattu

Median akkreditointi Jyväskylän 2024 Kuninkuusraveihin on avattu

Akkreditointi vuoden 2024 Kuninkuusraveihin on nyt avoinna työtehtävissä tapahtumaan saapuville median edustajille, kuvaajille ja vaikuttajille. Vuoden 2024 Kuninkuusravit järjestetään Jyväskylän Killerillä 26.-28.7.

Tervetuloa Killerille!

Kuninkuusravit ovat Suomen suurimmat ravit ja kuuluvat maamme suurimpiin yleisötapahtumiin. Vuonna 2024 Kuninkuusravit juhlivat 100-vuotista taivaltaan. Tapahtuman takaa löytyy paljon tarinoita ja henkilöitä, joiden kautta hevosta ja urheilua voi tuoda tutuksi.

Akkrediointia Jyväskylän Kuninkuusraveihin tulee hakea viimeistään torstaina 18.7.2024 klo 23:59.

Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä tapahtumaan. Akkreditointihakemus on henkilökohtainen, eikä myönnettyä akkreditointia ole mahdollista siirtää toiselle henkilölle. Hyväksytysti akkreditoiduille lähetetään lisätietoa tapahtumasta ja käytänteistä noin viikkoa ennen H-hetkeä.

Kulkulupia tallialueelle ja keskikentälle sekä pysäköintilupia tapahtuman ajalle on rajoitetusti, joten valitsethan lomakkeelta vain ne luvat, joita tosiasiallisesti tarvitset työskentelyyn viikonlopun ajalle.

Täytä akkreditointihakemus TÄÄLTÄ.

Hallitsevat ravikuninkaalliset. Kuva: Maisa Hyttinen.