Kuninkuusravit – Majoitusinfossa koottiin yhteen ajankohtaiset tiedot Kuninkuusravien majoitustilanteesta

Majoitusinfossa koottiin yhteen ajankohtaiset tiedot Kuninkuusravien majoitustilanteesta

Kiinnostus Kuninkuusravien ympärillä kasvaa – kuninkuusravivuoden ensimmäinen majoitusinfo keräsi jo yli neljäkymmentä kiinnostunutta osallistujaa kuulemaan ajankohtaisimmat tiedot tulevan kesän ykköstapahtuman majoituksista.

RAVIMAJOITUS.FI

-Kaikenlaiselle majoitukselle on tarvetta, majoitusvastaava Jenni Lampinen painotti.

Majoituskohteiden tarve lisääntyy jatkuvasti mitä lähemmäs itse tapahtumaa mennään. Tällä hetkellä kysyntä on kovempaa kuin tarjonta, joten yksityismajoittajien majoituskohteille on suuri tarve. Kohteita kysytään noin tunnin ajomatkan säteellä Forssan keskustasta ja kaikenlaisia majoitusmuotoja tarvitaan, joten kenenkään ei pidä epäröidä tarjotessaan juuri omaa kohdettaan vuokralle.

Tilaisuudessa vieraana olleen mökkiyrittäjä Eeva Nurmen mukaan hinnoittelussa tulee ensimmäiseksi ottaa huomioon millä hinnalla uskoo voivansa oman kohteensa vuokrata. Lisäksi hänen mielestään hinnoittelussa on tärkeää myös se, minkälaista varustelutasoa vuokralainen haluaa ja mikä on kohteen hinta-laatusuhde.

-Siisteys on ykkösjuttu, mutta ratkaiseva lisä hinnoittelussa ovat kohteen mukavuudet, Eeva Nurmi toteaa.

Majoittajien julkisia osoitetietoja ei anneta eteenpäin, vaan majoituksesta kiinnostunut on itse suoraan yhteydessä majoituksen tarjoajaan ravimajoitus.fi -sivustolle annettujen yhteystietojen kautta. Näin tuleva majoittuja saa jo ensi kontaktin majoittajan kanssa, joka omalta osaltaan lisää luottamusta puolin ja toisin.

Mökkiyrittäjä Eeva Nurmi myös pitää tätä hyvänä mallina:

-Kun vuokratiloja haluavat ottavat suoraan yhteyttä majoituksen omistajaan, se luo yhteisymmässytä vuokranantajan ja vuokralaisen kesken, mikä lisää luottamusta, Nurmi toteaa. Luottamus ja rehellisyys toistuvat myös majoitusvastaavan puheessa, jonka mukaan kuninkuusravikävijät arvostavat juuri näitä arvoja.

Majoituskohteiden kysyntä kiihtyy jatkuvasti, joten kaikenlaisille majoitusmuodoille on tarvetta. Jos jokin asia majoittamisessa mietityttää, niin majoitusvastaava Jenni Lampinen vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.