Kuninkuusravit – LHJ Group kehittää Kuninkuusravien jätehuoltoa

LHJ Group kehittää Kuninkuusravien jätehuoltoa

Kuninkuusravien pyörityksessä yhden viikonvaihteen aikana vierailee suuri yleisömäärä ja hevosvoimat päälle. LHJ Group ja Kuninkuusravit ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla edistetään muun muassa Kuninkuusravien jätehuoltoa.

 

Jätehuolto, eli tapahtuma-alueen ja sen lähiympäristön siisteys ja siitä huolehtiminen, on tärkeä osa Kuninkuusravien järjestelyjä. Tapahtuman suunnittelussa pyritään siihen, että jätettä syntyy mahdollisimman vähän ja syntynyt jäte kierrätetään asianmukaisesti. Siisteys on merkittävä tekijä viihtyvyyden, toimivuuden ja myös turvallisuuden kannalta. Kuninkuusravien vastuullisuusohjelma on tärkeä osa tapahtuman järjestelyjä ja ”Kuninkuusravit ympäristöä ajatellen” on yksi vastuullisuusohjelman kolmesta kärjestä.

Kumppanuudesta iloitaan Pilvenmäellä, sillä yhteystyötä on tehty ennenkin

– Pilvenmäen ravirata ja LHJ Group on tehnyt tiivistä yhteystyötä jo pitkään, joten oli luontevaa jatkaa toimivaa kumppanuutta myös Kuninkuusraveissa. Aikaisemmin olemme tehneet muun muassa yhteisiä opiskelijaprojekteja paikallisten oppilaitosten kanssa ja saaneet sieltä jopa hyviä vinkkejä yhteistyömme syventämiseen, kertoo Pilvenmäen raviradan toiminnanjohtaja Elina Hirvonen

LHJ Group tuottaa kiertotaloutta tukevia jätehuollon palveluita paikallisesti ja valtakunnallisesti. Sen päätoimipaikka sijaitsee aivan Pilvenmäen raviradan vieressä. Kiertotalouskonserni käsittelee vuosittain 600 000 tonnia erilaisia materiaaleja ja hyödyntää ne materiaalikierrossa tai energiantuotannossa. Konsernissa työskentelee 110 kiertotalousosaajaa ja sen liikevaihto on noin 32 miljoonaa euroa.

– LHJ Groupin kiertotalouden palvelut ovat entistä paremmin tarjolla valtakunnallisesti. Kuninkuusravit on valtakunnallisesti tunnettu ja merkittävä tapahtuma, jonka yhteydessä on hyvä tilaisuus parantaa yrityksen tunnettuutta. Olemme olleet mukana Pilvenmäen kanssa miettimässä tilaisuuden vastuullisuutta, joka sopii hyvin myös meidän ajatusmaailmaamme, iloitsee LHJ Groupin markkinointipäällikkö Pasi Kaskinen.

Kuninkuusravit ja LHJ Group ovat innoissaan tulevasta yhteistyöstä. Myöhemmin kuninkuusravivuoden aikana tullaan julkaisemaan kumppanuuden yhteydessä syntynyt konsepti.

VIDEO