Kuninkuusravit – Kunkkarinapin avulla seuraat Kuninkuusravien päälähtöihin tähtääviä hevosia

Kunkkarinapin avulla seuraat Kuninkuusravien päälähtöihin tähtääviä hevosia

Kuninkuusravikandidaattien seuraaminen ennen kesän koitosta voi olla haastavaa. Kevään ja kesän aikana kandidaattien kanssa samoissa lähdöissä voivat kilpailla hevoset, jotka eivät tähtää Kuninkuusraveihin. Kunkkarinappi helpottaa Kuninkuusraveihin pyrkivien hevosten seuraamista.

Vuoden 2024 Kunkkarinapit tarjoaa Hööks

Kunkkarinappi on Kuninkuusravitunnuksella varustettu valjaisiin kiinnitettävä merkki, joka on tarkoitettu hevosille, jotka on tarkoitus ilmoittaa tämän vuoden pääkilpailuihin mukaan.

Kunkkarinappi lähetetään kaikille halukkaille, jotka pyrkivät mukaan Jyväskylän Kuninkuusravien päälähtöihin. Mukaanpääsystä ei tarvitse olla varmuutta. Kunkkarinapin avulla on tarkoitus erottaa kilpailuun pyrkivät hevoset muista samoissa lähdöissä kilpailevista hevosista.

Kunkkarinappi on samanlainen kuin vuonna 2021 Seinäjoella lanseerattu, joten vanhan merkin voi ottaa käyttöön, vaikka heti. Nappeja lähetetään ilomielin kaikille, jotka ilmoittavat tähtäävänsä päälähtöihin.

Kunkkarinappi kiinnitetään ravikilpailuissa hevosen rintaremmiin ja siinä se ei häiritse hevosen suorittamista, mutta on näkyvällä paikalla. Tammojen merkki on pinkki ja oriitten merkki sininen.

Näin saat Kunkkarinapin

Kunkkarinapin saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jenni.sarapaa@killeri.fi

Kerrothan viestissä, mille hevoselle ja mihin osoitteeseen nappi lähetetään.

Kunkkarinapit on tarkoitettu ainoastaan tämän vuoden pääkilpailuihin pyrkiville hevosille.

Nappeja voi napata mukaan myös Killerin raviradalta 11.4. raveista alkaen.

Hööks Hevosurheilu on alallaan Skandinavian johtava yritys, jolla on laaja valikoima tuotteita hevoselle, ratsastajalle ja koiralle. Hööksin tarina sai alkunsa jo vuonna 1931 pienestä satulapajasta Eksjössä. Nykyään Hööksillä on laaja myymäläverkosto Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Lisäksi tuotteita myydään nettikaupassa.

www.hooks.fi 

@hooksofficial