Kuninkuusravit – Kuninkuusravit ja Forssan Seudun Nuorkauppakamari yhteistyöhön - Alueen yrityksille tarjolle palvelukartta Kuninkuusravien ajaksi

Kuninkuusravit ja Forssan Seudun Nuorkauppakamari yhteistyöhön – Alueen yrityksille tarjolle palvelukartta Kuninkuusravien ajaksi

Forssan Kuninkuusravit 2022 ja Forssan Seudun Nuorkauppakamari ovat sopineet tapahtumayhteistyöstä. Näkyvimpänä osana yhteistyötä tulee olemaan digitaalinen palvelukartta alueen yrityksille Kuninkuusravien ajaksi. Digitaalisen palvelukartan on suunnitellut ja toteuttanut Hämeen ammattikorkeakoulun ICT-biotalouden insinööriopiskelija Laura Mäkelä osana opinnäytetyötään.

– Olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta. Nuorkauppakamarin jäsenistöstä löytyy innokkaita ja osaavia tekijöitä viemään Kuninkuusravien viestiä eteenpäin. Toisaalta Kuninkuusravit on meille iso mahdollisuus oppia jättitapahtumasta ja päästä osaltamme mukaan tekemään Forssan vuoden suurinta yleisötapahtumaa, puheenjohtaja Sari Pajunen Forssan Seudun Nuorkauppakamarilta odottaa.

Kuninkuusravien digitaalinen palvelukartta alueen yrityksille tulee tarjoamaan ketterän alustan tavoittaa Forssassa vierailevat tapahtumavieraat sähköisesti.

– Hevoset ajoivat minut tämän opinnäytetyön pariin ja oli hienoa, kun pääsi yhdistämään oman koulutuksen mielenkiinnon kohteisiin Kuninkuusravien palvelukartan muodossa. Odotan täällä innoissani vastaanottoa käyttäjien ja yrittäjien osalta ja uskon, että palvelu yhdistää yrittäjiä sekä seudulle tulevia ravituristeja, kokoaa Laura Mäkelä prosessia palvelukartan työn taustalla.

Digitaalisen palvelukartan ideana on tarjota alueen yrittäjille kustannustehokas ja kätevä tapa viestiä omista palveluistaan sekä tarjouksistaan Kuninkuusraviviikolla.

– Digitaalinen palvelukartta on monen asian yhteensattuma ja hyvä esimerkki monipuolisesta yhteistyöstä, jota Kuninkuusravit tarvitsevat onnistuakseen. Yhteistyössä Forssan kaupungin ja kuntien kanssa voimme tarjota palvelun yrityksille hyvin edullisesti, Forssan raviradan toiminnanjohtaja Elina Hirvonen sanoo.

– Näin pystymme yhdessä tavoittamaan Forssan alueella vierailevia kymmeniätuhansia ihmisiä ja tarjota kumppaniyrityksille nykyaikaisen väylän viestiä heidän räätälöimistään palveluista sekä tarjouksista kisaturisteille.

Forssan Seudun Nuorkauppakamari tulee hoitamaan Kuninkuusravien yhteistyökumppanina digitaalisen palvelukartan kumppaniyritysten kontaktointia ja tietojen välittymistä palveluun.

 

KARTTAPAIKKA MYYNNISSÄ TÄÄLLÄ