Kuninkuusravit – Kuninkuusravit ja camping -majoitus kuuluvat erottamattomasti yhteen

Kuninkuusravit ja camping -majoitus kuuluvat erottamattomasti yhteen

Ravicamping -majoitus on tärkeä osa kunkkaritunnelmaa. Moni perhe ja ystäväporukka saapuu vuodesta toiseen Kuninkuusravien campingiin tapaamaan tuttuja ja viettämään lomaa. Ravicamping alueet tarjoavat mahdollisuuden nauttia ravitapahtumien ohella luonnosta ja erilaisista liikunta-aktiviteeteista. Tämän vuoden uutuutena ravicamping alueelta on myynnissä myös telttapaikkoja. Kuninkuusravien virallisia Ravicamping-paikkoja on vielä rajoitetusti myynnissä Pilvenmäen raviradan toimistolla sekä ticketmasterissa.

CARAVANPAIKAT

Kuninkuusravien ravicamping on jaettu kolmeen alueeseen Forssan keskustaan. Caravanpaikkoja on myynnissä kaikille kolmelle alueelle. 

Alueet sijaitsevat noin 3,5km päässä kuninkuusravialueesta. Kuninkuusraveihin sekä iltajuhlaan pääsee kätevästi kävellen, pyörällä tai nonstop-bussilla joka päivä, eli omaa autoa ei tarvitse enää campingiin parkkeerauksen jälkeen liikuttaa. Kaikki caravanpaikat ovat sähköistettyjä. Luonnollisesti majoittujia palvelevat myös suihku, wc ja muut tarvittavat mukavuudet.

Feeniksin ja Lyseon ravicamping alueet ovat Kuninkuusravien järjestämiä ja Jäähallin camping alueesta vastaa Fops Juniorit ry.

 

Ravicamping -alueiden osoitteet:

Feeniks – Lallintie 1

Lyseo – Lyseokatu 2

Jäähalli – Urheilukentänkatu 6

Ravicamping alueet aukeavat torstaina 28.7. klo 18 ja sulkeutuvat maanantaina 1.8. klo 10.

Ravicamping autokohtainen hinta: 160€

TELTTAPAIKAT

Telttapaikkoja on myynnissä ainoastaan Feeniksin ravicamping alueelta, joka sijaitsee noin 3,5km päässä kuninkuusravialueesta. Kuninkuusraveihin sekä iltajuhlaan pääsee kätevästi kävellen, pyörällä tai nonstop-bussilla joka päivä. Luonnollisesti majoittujia palvelevat myös suihku, wc ja muut tarvittavat mukavuudet.

Ravicamping -alueen osoite:

Feeniks – Lallintie 1

Ravicamping alue aukeaa torstaina 28.7. klo 18 ja sulkeutuu maanantaina 1.8. klo 10.

Ravicamping telttakohtainen hinta: 80€

RAVICAMPING -KARTTA