Kuninkuusravit – Kuninkuusravien VIP-liput ja ravintolapaikat ovat nyt myynnissä

Kuninkuusravien VIP-liput ja ravintolapaikat ovat nyt myynnissä

Ravifestivaalitunnelmasta pääsee nauttimaan myös ravintolakatsomossa ja VIP-alueella. Kuninkuusravipassien ja aluelippujen lisäksi myös VIP-liput ja ravintolapaikat ovat nyt myynnissä.

Löydät kaikki lipputyypit Kuninkuusravien lippukaupasta

VIP-lippuja myydään lauantaille 27. ja sunnuntaille 28. heinäkuuta. VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn raveihin ja VIP-alueelle sekä buffet-ruokailun ruokajuomineen. VIP-alue sijaitsee loppukaarteessa, josta on hyvä näkymä koko Kuninkuusraviareenalle.

Ravintola Pegasus on katettu perjantaista sunnuntaihin 26.-28. heinäkuuta. Paikka ravintolakatsomossa sisältää sisäänpääsyn raveihin sekä buffet-ruokailun. Lippua ostaessa voi valita itselleen mieluisan paikan pöytäkartalta.

Liput ovat edullisimmillaan ennakkoon ostettuna, joten liput ensi kesän kuumimpaan ravifestariviikonloppuun kannattaa varata hyvissä ajoin. Suosituin lipputyyppi on Kuninkuusravipassi, jolla pääsee ravien lisäksi iltajuhlaan perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

Pääset lippuostoksille tästä

Iltajuhlaliput ja camping-alueet tulevat myyntiin myöhemmin.

Raviurheilun kruununjalokiven 100-vuotistapahtumaa vietetään Jyväskylän Killerillä 26.-28. heinäkuuta 2024. Luvassa on perjantaista sunnuntaihin suomenhevosen juhlaa ja koko kansan ravifestivaalitunnelmaa.