Kuninkuusravit – Kuninkuusravien varsahuutokaupan ilmoittautumispäivää jatkettu

Kuninkuusravien varsahuutokaupan ilmoittautumispäivää jatkettu

Kuninkuusravien yhteydessä jo useampana vuonna järjestetty suomenhevosten varsahuutokauppa järjestetään sille perinteeksi muodostuneella paikalla eli perjantaina 29. heinäkuuta kuninkaallisten iltapäiväravien jälkeen. Nuoriin suomenhevosvarsoihin keskittyvän huutokaupan ilmoittautumispäivää on jatkettu torstaihin 24.6. asti. 

Huutokauppa järjestetään perjantaina 29.7. Pilvenmäen kuninkaallisten iltapäiväravien jälkeen. Huutokauppa järjestetään vain paikan päällä olevalle yleisölle. Myyntiin otetaan enintään 20 kaksi- ja kolmevuotiasta suomenhevosvarsaa. Ilmoittautuminen on avattu ja varsan voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen info@pilvenmaki.fi

 

Huutokaupan meklarina toimii edellisten kunkkarihuutokauppojen tapaan Lauri Hyvönen.

 

Viime kesänä Seinäjoen Kuninkuusravien varsahuutokaupassa tehtiin ennätyksiä, kun 25 500 eurolla myyty Tukkijätkä oli kaikkien aikojen kallein Kuninkuusravien varsahuutokaupasta huudettu hevonen. Kanta-Häme ja sen ympäryskunnat ovat vahvaa hevosaluetta, ja Forssan Kuninkuusravit haluaa omalta osaltaan olla tukemassa kasvattajien tärkeää työtä.

 

Ilmoittautumisaika päättyy torstaina 24.6. Mikäli huutokauppaan ilmoitetaan määräaikaan mennessä yli 20 varsaa suoritetaan karsinta. Karsinnan suorittaa erikseen nimettävä asiantuntijoiden ryhmä. Myyntiin tulevista varsoista koostetaan huutokauppaan oma käsiohjelma. Huutokaupan säännöt sekä tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät kuninkuusravien nettisivuilta, www.kuninkuusravit.fi/varsahuutokauppa.