Kuninkuusravit – Kuninkuusravien tiedottaja Emma Willman joukkoineen on valmiina viikonloppuun

Kuninkuusravien tiedottaja Emma Willman joukkoineen on valmiina viikonloppuun

Seinäjoen Kuninkuusravien tiedottajana tänä vuonna toimii forssalainen Emma Willman. Willman otti Kuninkuusravien viestinnän ohjakset käsiinsä keväällä, kun koronan vuoksi kisat uhkasivat jäädä kokonaan pitämättä ja jo aikaisemmin valittu tiedottaja siirtyi Hevosurheilu-lehden kesätoimittajaksi.

”Siirtyminen tähän hommaan on ollut totta kai haastavaa, mutta myös innostavaa”, Willman, 22, sanoo.

Pystymetsästä Willmania ei pestiin haettu, sillä hän oli jo aikaisemmin osa Seinäjoen Kuninkuusravien viestintätiimiä. Willman oli myös viime vuonna Lahden Kuninkuusravien viestintätehtävissä, joten suurtapahtuman viestintä ja markkinointi ovat tuttuja aivan tuoreeltaan. Opintojen ohella hän työskentelee Pilvenmäen raviradalla.

Emma Willman on taustaltaan ratsastaja, raviurheilun pariin hän on ajautunut viime vuosina. Hevoset ovat olleet elämän keskipisteenä aina. Tradeomiopinnot keskittyvät hevosalan liiketoimintaan. Hevosalan tradenomikoulutus on uusi koulutusala, joka perustettiin Hämeen ammattikorkeakouluun Forssan seudun hevosalan toiveesta ja sen tarpeisiin.

Urheilu kiinnostaa Emma Willmania myös ratsastuskenttien ja raviratojen ulkopuolella. Hän toimii Forssan palloseuran ringeten juniorivalmennuspäällikkönä.

”Tulevilta Kuninkuusraveilta odotan ehdottomasti urheilullisesti hienoa viikonloppua sekä toivon että niin paikan päällä kuin ympäri Suomea saadaan nostettua kunkkarifiilis kattoon.”

Emma Willmanin lisäksi Seinäjoen Kuninkuusravien viestinnässä sisällöntuottajina toimivat Harri Haavisto, Kirsi Haapamatti, Teemu Kangas ja Laura Kujala ja graafikkona Sanna Pihlaja. Tapahtumassa valokuvaamisesta vastaavat lisäksi Siiri Haapalainen, Kirsi Kantokoski, Ida Laine ja Teija Ruuhola. Lehdistöemäntinä tapahtumassa mediaa palvelevat Anne Kivimäki, Anne Rauhala ja Anne Vuosku.

Kuva: Kirsi Haapamatti