Kuninkuusravit – Kuninkuusravien majoitusvinkit

Kuninkuusravien majoitusvinkit

Kouvolan seudun majoitusvaihtoehdot täyttyvät kovaa vauhtia kuninkuusraviviikonlopulle. Oma majoituskannattaa siis varata mahdollisimman pian. Lue alta vinkit kunkkarimajoituksista.

Ravicamping

Ravicamping

Kuninkuusravien Camping alue rakentuu Kouvolan keskustan tuntumassa olevaan Urheilupuistoon ja sen ympäristöön. Kaupungin palvelut ovat kävelymatkan päässä. Lippuja camping-alueelle on vielä saatavilla. Alueelta löytyy niin caravan- kuin telttapaikkoja.

 

Hotellimajoitus

Hotellit

Lahti Region kokoaa kaikki seudun hotellimajoitukset kätevästi yhteen. Hotellimajoitusta on rajoitetusti saatavilla Kouvolassa, lähiseudulla puolestaan hotellimajoituksia löytyy enemmän.

 

Kunkkarijuna

Kunkkarijuna

Ainutkertaisen nostalgiamatkan Kouvolan Kuninkuusraveihin höyryjunalla! Voit varata pelkät junamatkat tai matkan majoituksella. Lähtö perjantaina 4.8. Helsingistä, paluu sunnuntai-iltana 6.8. Mukaan junaan voit nousta myös Tikkurilasta ja Lahdesta.

 

Yksityis- & muu majoitus

Visit Kouvola tarjoaa parhaat majoitusvinkit ja kokoaa yhteen seudun yksityismajoituksen tarjoajat.

 

 

Yksityiset matkanjärjestäjät

Eri matkanjärjestäjät järjestävät Kuninkuusraveihin ryhmämatkoja, joilla paikalle saapuminen on tehty helpoksi ja mukavaksi. Osaan matkoista kuuluu majoitus tai liput, osa on vain kyytejä paikan päälle ja takaisin. Monet kyydeistä ottavat myös matkalta kyytiin.