Kuninkuusravit – Kuninkuusravien liput ovat nyt myynnissä!

Kuninkuusravien liput ovat nyt myynnissä!

Forssan Pilvenmäen Kuninkuusravien liput ovat nyt myynnissä.  Vanhat tutut aluelippu, VIP-lippu, kuninkuusravipassi ja ravintolalippu säilyttävät paikkansa, mutta uutena mukaan tulee muun muassa ”parhaat paikat” -lipputyyppi. LIPPUKAUPOILLE

Pilvenmäellä VIP-alue tuodaan aivan radan tuntumaan etusuoran puoleenväliin. Raviradan Vanha katsomo on Suomen ensimmäinen lasitettu katsomorakennus, se rakennettiin paikalleen vuonna 1966. Katsomorakennuksessa on aloitettu remontti kohti Kuninkuusraveja. VIP-alue ulottuu aivan raviradan reunaan, joten se tarjoaa VIP-vieraille loistavat puitteet.

Uudistuneeseen katsomoravintola Valtikkaan on mahdollista varata paikkoja haluamaansa pöytään. Ravintolassa pääsee nauttimaan raveista ja hyvästä ruuasta.

Uuden katsomorakennuksen viereen rakentuu erillinen katsomoravintola Parhaan Paikat. Sieltä seuraat raveja nimensä mukaisesti parhailta paikoilta, nautit hyvästä ruuasta sekä juomasta.

Kaikki Päivät lipulla nautit raveista kaikkina kolmena päivänä. Kuninkuusravipassi sisältää tänä vuonna koko setin. Eli ravit perjantaista sunnuntaihin sekä molemmat iltajuhlat perjantain että lauantain. Iltajuhlan erilliset alueliput ja iltajuhla VIP-liput tulevat myyntiin myöhemmin.

 

 

Lippujen hinnat:

Aluelippu perjantai 10€

  • Oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle perjantaina.

Aluelippu lauantai 30€

  • Oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle lauantaina.

Aluelippu sunnuntai 35€

  • Oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle sunnuntaina.

Kaikki Päivät (pe-su) 60€

  • Oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle kaikkina pävinä eli pe-su.

Kuninkuusravipassi 80€

  • Oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle pe-su sekä sisäänpääsyyn iltajuhla-alueelle pe-la.

Nuorisolippu 10€

  • Oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle 12-17-vuotiaille nuorille yhtenä päivänä.

VIP-lippu 150€/päivä

  • Oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle sekä VIP-alueelle. Lippu sisältää ruokailun ja kaksi ruokajuomaa VIP-alueella.

Ravintola Valtikka 99€/päivä

  • Oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle sekä pöytäpaikkaan ja lähiruoka noutopöytäruokailuun ravintola Valtikassa.

Parhaat Paikat 200€/päivä

  • Oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtuma-alueelle sekä Parhaat Paikat -ravintolakatsomoon. Lippu sisältää noutopöytäruokailun ja kaksi ruokajuomaa parhailla paikoilla.