Kuninkuusravit – Kuninkuusravien liput ovat myynnissä!

Kuninkuusravien liput ovat myynnissä!

Suurta Suomenhevosen juhlaa vietetään Kouvolassa 4.-6.8.2023. Monipuolinen oheisohjelma tulee kattamaan kolme päivää. Useamman päivän lippupaketit ovat hinnaltaan halvemmat, kuin päivittäiset kertaliput erikseen ostettaessa. Nyt myyntiin avattujen lippujen ennakkohinnat ovat myös porttihintoja edullisemmat. 

OSTA LIPUT

Kouvolan ravirata kilpailutti yhdessä tulevien kuninkuusravijärjestäjien kanssa lipunmyynnin palveluntarjoajat ja lopulta kumppaniksi valikoitui Lippu.fi.

Lipunmyynnin kumppanin valinnassa painoi erityisesti helppous kulttuuriseteleillä ostettaessa.

– Halusimme, että kulttuuriseteleillä ostaminen on helppoa, nyt se onnistuu kaikissa Lippu.fi:n kivijalkamyymälöissä sekä R-kioskeilla. Näiden lisäksi lippuja voi ostaa netistä sekä Kouvolan raviradan toimistolta, kertoo Kouvolan raviradan toiminnanjohtaja Arto Hytönen.

Kuninkuusravien aluekartta tulee säilymään lähes ennallaan verraten vuoden 2007 Kouvolan Kuninkuusraveihin. VIP-alue rakentuu parhaalle paikalle etusuoran puoleenväliin ja se sisältää laajan terassialueen, tarjoten loistavat puitteet VIP-vieraille.

Katsomoravintola Riimuun on mahdollista varata paikkoja haluamaansa pöytään. Ravintolassa pääsee nauttimaan raveista sekä hyvästä ruuasta, säästä riippumatta kuivin jaloin.

Kolme päivää lipulla nautit ravien tunnelmasta luonnollisesti kaikkina kolmena päivänä.

Kuninkuusravipassi puolestaan sisältää koko setin. Eli ravit perjantaista sunnuntaihin sekä molemmat iltajuhlat, perjantaina että lauantaina. Lauantain iltajuhla on ainutlaatuinen kokonaisuus, johon sisältyy Tykkimäen Huvipuiston laitteiden vapaa käyttö ja monipuolinen musiikkikattaus. Huvipuistolaitteiden värivalot ja illan päättävä ilotulitus luovat osaltaan tapahtumalle tunnelmaa. Iltajuhla levittäytyy koko huvipuiston alueelle ja sen ikäraja on 18-vuotta. Iltajuhlalippu sisältyy Kuninkuusravipassiin. Erilliset iltajuhlaliput tulevat myyntiin keväällä, kun artistikattaus on varmistunut.

Lippujen ennakkohinnat

 • Perjantain aluelippu 10 € – porttihinta 15 € (oikeuttaa sisäänpääsyyn perjantain raveihin) 
 • Lauantain aluelippu 30 € – porttihinta 40 € (oikeuttaa sisäänpääsyyn lauantain raveihin) 
 • Sunnuntain aluelippu 35 € – porttihinta 45 € (oikeuttaa sisäänpääsyyn sunnuntain raveihin)
 • Kolme Päivää -aluelippu 65 € – porttihinta 75 € (oikeuttaa sisäänpääsyyn perjantaista sunnuntaihin raveihin)
 • Nuorisolippu 12–17-vuotiaat 7 €/pv – porttihinta 10 € /pv (oikeuttaa 12–17-vuotiaan sisäänpääsyn raveihin)
  • Lauantain istumakatsomo 10 €/pv (oikeuttaa sisäänpääsyyn istumakatsomoon)
  • Sunnuntain istumakatsomo 10 €/pv (oikeuttaa sisäänpääsyyn istumakatsomoon)

 

 • Kuninkuusravipassi 88 € – porttihinta 98 € (oikeuttaa sisäänpääsyyn raveihin perjantaista sunnuntaihin, sisältää perjantain ja lauantain iltajuhlat). (Esiintyjät vahvistetaan myöhemmin)

 

 • Perjantain ravintolakatsomo 70 € (oikeuttaa sisäänpääsyyn raveihin, pöytäpaikkaan ja buffet-ruokailuun ravintola Riimussa).
 • Lauantain ravintolakatsomo 100 € (oikeuttaa sisäänpääsyyn raveihin, pöytäpaikkaan ja buffet-ruokailuun ravintola Riimussa).
 • Sunnuntain ravintolakatsomo 100 € (oikeuttaa sisäänpääsyyn raveihin, pöytäpaikkaan ja buffet-ruokailuun ravintola Riimussa).
 • Lauantain VIP 200 € (oikeuttaa sisäänpääsyyn raveihin, sisäänpääsyyn VIP-alueelle ja buffetruokailuun sekä yhteen ruokajuomaan).