Kuninkuusravit – Kuninkuusravien digitaalinen palvelukartta myynnissä yrityksille

Kuninkuusravien digitaalinen palvelukartta myynnissä yrityksille

Forssan kaupunki ja Ypäjän kunta tarjoavat yhteistyössä Forssan raviradan kanssa alueen yrityksille mahdollisuuden kertoa palveluistaan ja tarjouksistaan Kuninkuusravien aikana 29. – 31.7.2022. Paikka Kuninkuusravien digitaalisessa yritysten palvelukartassa maksaa 59 euroa.

Palvelussa mukana olevat yritykset saavat paikan omalle yritykselleen digitaalisesta palvelukartasta, jota markkinoidaan Kuninkuusraveissa vieraileville kymmenilletuhansille ravivieraille. Karttapaikka on oiva mahdollisuus viestiä esimerkiksi Kuninkuusravien aikana olevasta tarjouksesta tai räätälöidystä kunkkaripaketista liikkeissä.

Digitaalisen palvelukartan paikan ostavat yritykset saavat käyttöönsä lisäksi virallisen tunnuksen, jolla yritys voi viestiä mukanaolostaan Forssan vuoden suurimman yleisötapahtuman huumassa.

Palvelukartan toteuttaa insinööriopiskelija Laura Mäkelä.

Kuninkuusravit tekee digitaalisen palvelukartan osalta yhteistyötä Forssan Seudun Nuorkauppakamarin kanssa.

Mistä on kyse?

– Palvelu alueen yrityksille, jolla voit tavoittaa Kuninkuusraveissa vierailevia kisaturisteja ja olla mukana Forssan vuoden suurimman tapahtuman viestintävirrassa sekä suurkisatunnelmassa.

– Kuninkuusraveissa vierailee kymmeniätuhansia katsojaa kolmen kisapäivän aikana. Kyseessä on Forssan vuoden 2022 suurin yleisötapahtuma.

– Yritysten digikartta on uusi palvelu, jota ei ole aiemmin toteutettu millään kunkkaripaikkakunnalla. Antaa mahdollisuuden näkyä ja viestiä Forssan yrityksistä, palveluista ja tarjouksista Kuninkuusravien aikana. Kunkkarit on ajettu vuodesta 1924 saakka, tämä tehdään nyt ensimmäisen kerran.- Kuninkuusravien digitaalista palvelukarttaa markkinoidaan Kuninkuusravien ja Nuorkauppakamarin viestintäkanavissa printissä, diginä ja somessa. Tarkoituksena on ohjata kisaturisteja paikallisten palveluiden äärelle ja markkinoida Forssan alueen yritystarjontaa sekä näkyä tapahtumapaikkakuntana.

– Palvelu on mahdollisuus jäädä alueella vierailevien asiakkaiden mieleen myös tulevaisuutta ajatellen.

– Paras hetki tavoittaa tarjouksilla on Kuninkuusravien kilpailuiden ulkopuolinen aika heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 29. – 31.7.2022 Kisaturistien saapuminen alueelle, aamut ennen kisojen alkua sekä kilpailuiden jälkeinen aika ovat otollisimpia. Kun ravataan, väki on kaviouran äärellä ja Pilvenmäellä. Räätälöity tarjous voi toimia.

– Täytämme tietonne palveluun ja julkaisemme yrityksiä sitä mukaa kun paikkoja varataan. Toimi viimeistään 1.7.

Mahdollistajat: Kuninkuusravit, Forssan kaupunki, Ypäjän kunta ja Forssan Seudun Nuorkauppakamari. On mahdollista, että muitakin lähikuntia liittyy vielä mukaan. Tiedotamme tästä erikseen. Varmistuneet yhteistyötahot ovat Forssan kaupunki ja Ypäjän kunta.

Tekninen toteutus tehdään Citynomadin alustalle insinööriopiskelija Laura Mäkelän opinnäytetyönä.

Toimi näin

1. Varaa paikkasi tekemällä 59 euron ostos Pilvenmäen verkkokaupassa.
2. Täytä pyydettävät taulukkotiedot.
3. Yrityksellesi toimitetaan digitaalisen palvelukartan visuaaliset aineistot mukanaolosta viestimiseen.
4. Yrityksesi liitetään mukaan karttapalveluun, josta viestitään Kuninkuusravien yleisölle eri kanavissa.
5. Yrityksen paikka tulee olla maksettuna ja tiedot täytettynä järjestelmään 1.7.2022 mennessä. Tiedot kannattaa täyttää heti mahdollisimman perusteellisesti, sillä siirrämme tietoja järjestelmään sitä mukaa kuin niitä tulee. Forssan Seudun Nuorkauppakamari koordinoi tietojen siirtymistä järjestelmään. Palvelu ostetaan Kuninkuusraveja isännöivän Forssan raviradan verkkokaupasta.

1. Syötä järjestelmään yrityksesi logo. Voit ladata halutessasi mukaan myös yrityksesi toimintaa tai Kuninkuusravien tarjousta ilmentävän kuvan.
2. Syötä järjestelmään yrityksesi yhteystiedot: 1. Yrityksen nimi, 2. Toimipaikka, 3. Puhelinnumero, 4. Sähköposti, 5. Linkki yrityksen verkkosivuille
3. Kirjoita lyhyt esittely yrityksestäsi: 1. Otsikko, 2. Ingressi, 3. Palvelun kuvaus, 4. Tarjous Kuninkuusravien aikana / Tarjolla oleva palvelu, 5. Aukioloajat 29.7. – 31.7.2022

PILVENMÄEN VERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ