Kuninkuusravit – Kuninkuusravien caravan- ja telttapaikat nyt myynnissä!

Kuninkuusravien caravan- ja telttapaikat nyt myynnissä!

Kuninkuusravien Camping alue rakentuu Kouvolan keskustan tuntumassa olevaan Urheilupuistoon ja sen ympäristöön. Kaupungin palvelut ovat kävelymatkan päässä. Liput camping-alueelle on nyt myynnissä. Alueelta löytyy niin caravan- kuin telttapaikkoja.

Camping-alueen viereinen uimahalli palvelee viikonloppuna ravivieraita. Se on avoinna pe klo 6-21, la klo 8-21 ja su klo 8-21. Uimahallin käytöstä peritään normaali maksu.

Urheilupuiston Lumon Areenalla (jäähalli) olevat wc-tilat ovat ravivieraiden käytössä. Ennakkoon on ostettavissa Areenan ravintolaan myös tasokas aamiaisbuffet, joka tarjoillaan lauantaina ja sunnuntaina klo 8-12. Lähistöltä menevät bussilinjat raviradalle sekä Tykkimäen Huvipuiston iltajuhlaan. Kävelymatka raviradalle on 1,5 km.

 

Asuntoauto/-vaunupaikat on mahdollista valita toiveen mukaan joko sähköillä tai ilman. Caravan-alueelle saapuvat asiakkaat ohjataan oikeille paikoille alueelle saapuessa lipun perusteella.

Caravan alueella on mahdollista yöpyä torstaista 3.8. maanantaihin 7.8. asti. Valitsethan lipputyypin haluamasi majoitusajan mukaisesti.

Lisättyäsi lipun ostoskoriin, voit vielä ostokorissa halutessasi valita aamiasbuffetin lauantaille ja sunnuntaille.