Kuninkuusravit – Kuninkuusraveihin valmistautuva Seinäjoki huomioi tammoja ja aloittavia kylmäverisiä

Kuninkuusraveihin valmistautuva Seinäjoki huomioi tammoja ja aloittavia kylmäverisiä

Kuninkuusraveihin valmistautuva Seinäjoki huomioi tammoja ja aloittavia kylmäverisiä

Seinäjoen Ravikeskus valmistautuu Kuninkuusraveihin täysipainoisesti kaikilla rintamilla. Kuningatarkisaa silmällä pitäen, mutta myös yleisemmin tammoille kohdistuvaa sarjatarjontaa parantaen Seinäjoella ajetaan maaliskuusta alkaen säännöllisesti tammoille rajattuja volttilähtöjä. Sarjamääritykset laaditaan siten, että se tavoittaa sekä kauden aikana
rahkeitaan testaavia ja sarjoissaan nousevia että avoimella tasolla kilpailevia tammoja. Palkintotaso on kyseisten päivien profiilia korkeampi. Seinäjoki Race -päivänä tammat huomioidaan erityisesti, kun sekä kylmäveristen että lämminveristen Kavioliiga-osakilpailu ajetaan tammalähtöinä.

Seinäjoki tarjoaa tänä vuonna vaihtoehtoisen urapolun myös aloitteleville kylmäverisille järjestämällä paikallisravilähtöjä totoravipäivien yhteyteen. Aikatasoituksin ajettavat lähdöt mahdollistavat matalamman kynnyksen kerätä rutiinia uran alkuun ja mahdollisuuden saavuttaa myös kilpailuoikeus. Paikallisravilähtöjen ykköspalkinnot ovat käytännön mukaisesti 100 €. Sarjoja laaditaan kokeiluluontoisesti jaksottain, pitempiaikainen jatkuvuus varmistuu kysynnän mukaan. Ensimmäinen paikallisravisarja ajetaan 19.3.

Kuvassa kotiradan Olavi Oja-Nisula ja Säven Taika Lahden Kuninkuusraveissa.