Kuninkuusravit – Kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen ensimmäisten osamatkojen lähtöradat selvillä

Kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen ensimmäisten osamatkojen lähtöradat selvillä

Seinäjoella 30.7.-1.8.2021 kilpailtavien Kuninkuusravien pääkilpailujen rata-arvonnat suoritettiin lauantaina.

Kuninkuusraveissa valjakot starttaavat arvotuilta lähtöradoilta lauantaina kilpailtavalle 2100 metrin matkalle, ja sunnuntaina mailin matkalla lähtöpaikat ovat lähtöriveittäin käänteiset. Viimeisenä osamatkana kilpailtavalle 3100 metrin matkalle valitaan lähtöradat senhetkisen tilanteen mukaisessa järjestyksessä.

Hevosten lähtöradat arvottiin siten, että kahdeksan tänä vuonna ilmoittautumispäivään nopeimman ajan juossutta arvottiin eturiviin radoille 1-8 ja neljä muuta takariviin radoille 9-12.

Kuningatarkilpailu

1. R.R. Valssitar
2. Vennelmon Varma
3. Liisan Tulilintu
4. Lakan Leija
5. Sokru
6. Hetviina
7. Ciiran Tähti
8. Suven Sametti

9. Elias Juonetar
10. Tähtituula
11. Liinan Liekki
12. Taksvenla

Kuninkuuskilpailu

1. Lissun Eerikki
2. H.V. Tuuri
3. Vixeli
4. Evartti
5. Camri
6. Jokivarren Kunkku
7. Välkyn Tuisku
8. Uljas Suomalainen

9. Sheikki
10. Joriini
11. Enon Vilppi
12. Veeran Poika

Kuninkuusravit ravataan Seinäjoen Ravikeskuksessa 30.7.-1.8.2021. Kuningatar- ja kuninkuuskilpailussa osallistujat kohtaavat toisensa lauantaina 2100 metrin osamatkalla ja sunnuntaina 1609 metrin sekä 3100 metrin osamatkoilla. Ravikuningatar on tammojen kilpailussa parhaan kokonaisajan saavuttava hevonen ja ravikuningas oriiden kilpailussa parhaan kokonaisajan saavuttava hevonen.

Suomen Hippoksen tulos- ja tilastopalvelu Mobiiliheppa tekee Kuninkuusravien kokonaiskilpailujen seurannan helpoksi. Kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen tulokset päivittyvät jokaisen osamatkan jälkeen kokonaistilanne-taulukkoon heti sen jälkeen, kun lähdön viralliset tulokset on julkistettu.