Kuninkuusravit – Kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen ensimmäisten osamatkojen lähtöradat ovat selvillä

Kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen ensimmäisten osamatkojen lähtöradat ovat selvillä

Forssassa 29.7.-31.7.2022 kilpailtavien Kuninkuusravien pääkilpailujen rata-arvonnat suoritettiin lauantaina.

Hevosten lähtöradat arvottiin siten, että kahdeksan tänä vuonna ilmoittautumispäivään nopeimman ajan juossutta arvottiin eturiviin radoille 1-8 ja neljä muuta takariviin radoille 9-12.

Kuninkuusraveissa valjakot starttaavat arvotuilta lähtöradoilta lauantaina kilpailtavalle 2100 metrin matkalle, ja sunnuntaina mailin matkalla lähtöpaikat ovat lähtöriveittäin käänteiset. Viimeisenä osamatkana kilpailtavalle 3100 metrin matkalle valitaan lähtöradat senhetkisen tilanteen mukaisessa järjestyksessä.

Kuningatarkilpailu

1. Liisan Tulilintu

2. Suven Sametti

3. Taksvenla

4. Lakan Leija

5. Hetviina

6. N.P. Liitotähti

7. Ciiran Tähti

8. Hulluduunari

9. Varjonova

10. M.A. Piste

11. Vennelmon Varma

12. Lily

Kuninkuuskilpailu

1. Evartti

2. Vixeli

3. Välkyn Tuisku

4. Kujanpään Jyräys

5. H.V. Tuuri

6. Uljas Suomalainen

7. Parvelan Retu

8. Veeran Poika

9. Sheikki

10. Enon Vilppi

11. Herra Heinämies

12. Rokin Maxi

 

Kuninkuusravit ravataan Forssan Pilvenmäellä 29.7.-31.7.2022. Kuningatar- ja kuninkuuskilpailussa osallistujat kohtaavat toisensa lauantaina 2100 metrin osamatkalla ja sunnuntaina 1609 metrin sekä 3100 metrin osamatkoilla. Ravikuningatar on tammojen kilpailussa parhaan kokonaisajan saavuttava hevonen ja ravikuningas oriiden kilpailussa parhaan kokonaisajan saavuttava hevonen.

Suomen Hippoksen tulos- ja tilastopalvelu Mobiiliheppa tekee Kuninkuusravien kokonaiskilpailujen seurannan helpoksi. Kuninkuus- ja kuningatarkilpailujen tulokset päivittyvät jokaisen osamatkan jälkeen kokonaistilanne-taulukkoon heti sen jälkeen, kun lähdön viralliset tulokset on julkistettu.