Kuninkuusravit – Kouvolan Kuninkuusraveihin etsitään yksityismajoitusta

Kouvolan Kuninkuusraveihin etsitään yksityismajoitusta

Kouvolassa on tänä vuonna hevosurheilun superkesä. Ensin järjestetään kansainväliset KymiGP -ravit kesäkuussa ja 4.–6. elokuuta kuuluu kuninkaallista kopsetta Kouvolan raviradalta Kuninkuusravien merkeissä. Kuninkuusraveihin odotetaan kymmeniätuhansia ravivieraita.

Ravien majoituskumppani Lahti Region on koonnut verkkokauppaansa majoitusvaihtoehtoja ravien ajalle. Verkkokaupan tarjonta ei kuitenkaan riitä, odotetaanhan raveihin lähes 50 000 ravituristia viikonlopun aikana.

Ravien järjestelystä vastaava Valkealan Hevosystäväinseura ry ja kaupungin matkailuasioista vastaava VisitKouvola toteavat yhdessä tuumin, että majoituskysyntä on todella vilkasta. Jotta saisimme tarjottua yöpaikan kaikille ravivieraille, kannustamme kouvolalaisia tarjoamaan kotinsa tai kesämökkinsä yksityismajoituskohteeksi raviviikonlopun ajalle.

Yksityismajoitusta suositellaan tarjoamaan Airbnb-alustalla
VisitKouvola suosittelee tarjoamaan yksityismajoitusta Airbnb-alustalla, joka on vakiinnuttanut asemansa yksityismajoituksen kauppapaikkana ja tunnettu maailmalla.

− Airbnb -alusta (airbnb.fi) on helppokäyttöinen ja uudet majoittajat voivat olla yhteydessä koulutettuihin yhteisötukihenkilöihin, jotka auttavat kaikessa aina tiliasioista laskutukseen. Alustan sivustolla on hyvät ohjeet palveluun liittymisestä, kertoo matkailupäällikkö Raija Sierman.

Kuninkuusravien (kuninkuusravit.fi) ja VisitKouvolan (visitkouvola.fi) verkkosivuilla kerrotaan Airbnb ja muusta yksityismajoituksesta. Tarjolla oleva majoituspaikka on mahdollista saada näkyville visitkouvola.fi -sivuston majoituslistaukseen myös ilman liittymistä airbnb -alustalle. Tähän listaukseen haluavien tulee ottaa yhteyttä matkailu@kouvola.fi. Majoituslistauksessa ilmoitetaan majoituspaikan sijainti, kapasiteetti ja yhteystiedot.

Listalle tietonsa ilmoittaneen tulee huolehtia siitä, että hän ilmoittaa matkailu@kouvola.fi välittömästi tiedon, kun hänen majoitustilansa on varattu, jotta se voidaan poistaa listalta. Näin ravituristit välttyvät turhilta soitoilta kohteisiin, jotka eivät ole enää vapaina. Mahdollinen varaaja on suoraan yhteydessä majoituksen tarjoajaan ja kaikki yhteydenpito hoidetaan varaajan ja kohteen kesken. Tietojen toimitus sähköpostilla osoitteeseen: matkailu@kouvola.fi