Kuninkuusravit – Käyttöauto kuljettaa Kuninkuusravien seremoniakehään

Käyttöauto kuljettaa Kuninkuusravien seremoniakehään

Seinäjoen ravikeskuksen pitkäaikainen yhteistyökumppani Käyttöauto on vahvasti mukana tulevan kesän Kuninkuusraveissa. Viime vuoden tavoin myös tänä vuonna Kuninkuusraviviikonlopun lähtöjen voittajien taustajoukot kulkevat seremoniakehään Käyttöauton kyyditseminä.

Käyttöauton toimitusjohtaja Jyrki Viitala kuvailee Kuninkuusraveja yhdeksi kesätapahtumien ikoniksi.

– Kuninkuusravit houkuttelee normaalina aikana huiman kävijämäärän ja uskon huomioarvon olevan suuri myös korona-aikana. Kuninkuusravit on iso tapahtuma ravikansalle ja yleisestikin tapahtumana kesän kestosuosikki, Viitala sanoo.

Kuninkuusravien vastuullisuusohjelman ympäristön kannalta kestävät arvot ovat luonnollisesti tärkeitä myös Käyttöautolle.

– Alana haluamme olla mukana vaikuttamassa siihen, että autoilu muuttuu vähäpäästöisemmäksi ja autot ympäristöystävällisemmiksi, Viitala sanoo.

Käyttöautolla tehdäänkin jatkuvasti töitä energiatehokkuuden eteen. Vuonna 2017 Käyttöauto palkittiin autoalan parhaana yrityksenä Työ- ja elinkeinoministeriön energiatehokkuussopimuskaudella 2008–2016. Käyttöauto onnistui vähentämään energiankulutuksestaan sopimuskaudella 171 prosenttia asetetusta tavoitteesta. Yritys on sitoutunut energiatehokkuussopimukseen myös kuluvalla kaudella.

– Töitä tehdään kaiken aikaa, nyt olemme saaneet puolitettua energiankulutuksen Käyttöauton kiinteistöillä. Käyttöautolla on ”tuhannen omakotitalon” kulutus, joten on väliä, miten kiinteistöjä asuu, toteaa Käyttöauton laatu- ja ympäristöpäällikkö Mauri Korkiavuori.

Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää kiittelee Käyttöautoa hyvästä yhteistyöstä.

– Käyttöauto on pitkäaikainen kumppani ja raviurheilua aktiivisesti seuraava taho, jolla on kontakteja ja kauppasuhteita myös alan toimijoihin. Sijainti raviradan kupeessa toimii Kuninkuusravien ajan mainiona myyntinäyttelynä.

Käyttöauto oli mukana myös vuoden 2020 Kuninkuusraveissa