Kuninkuusravit – Insinööriliitto mukana Kuninkuusraveissa myös tänä vuonna

Insinööriliitto mukana Kuninkuusraveissa myös tänä vuonna

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Kuninkuusraveissa mukana ollut Insinööriliitto on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista myös vuonna 2021. Koronan muutettua viime vuonna suunnitelmat, tuli Insinööriliiton kumppanuudesta kaksivuotinen ja pääpaino siirtyi tälle vuodelle.

Seinäjoen Ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää kiittää Insinööriliittoa hyvästä yhteistyöstä.

– Hienoa, että tällaisena poikkeuksellisena aikana löytyi joustoa ja koronan sekoitettua alkuperäiset suunnitelmat oli Insinööriliitto halukas kaksivuotiseen kumppanuuteen, Saranpää kiittelee.

Insinööriliitto sponsoroi viime vuoden tavoin myös tulevan kesän Kuninkuusraveissa oriiden päätösmatkan lähdön. Viime kesänä Insinööriliitto yhteistyökumppaneineen oli paikalla, kun Seinäjoella kruunattiin kuninkaallisia.

– Viime vuodesta jäi hyvä maku ja kaikki meni olosuhteisiin nähden hyvin. Kaikki tietenkin toivovat, että tänä vuonna saataisiin järjestettyä normaalit Kuninkuusravit, toteaa Insinööriliiton viestintäpäällikkö Jari Rauhamäki.

Insinööriliitossa ollaan tyytyväisiä tapahtumasta saatuun näkyvyyteen.

– Kuninkuusravien televisionäkyvyys on nykyään hyvää ja se kyllä huomattiin, että oltiin viime vuonna mukana. Tunnelma toki oli erilainen, kyllä oikeat Kuninkuusravit ovat sellaiset, joihin tulee 20 000-30 000 kävijää eri puolilta Suomea. Se on kansanjuhla, jossa tavataan tuttuja, toteaa Rauhamäki, joka kävi ensimmäisen kerran Kuninkuusraveissa Seinäjoella vuonna 1965.