Kuninkuusravit – Hevosurheilu Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

Hevosurheilu Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani

Hevosurheilu-lehti juhlii tänä vuonna Kuninkuusravien tavoin satavuotista taivaltaan. Vuonna 1924 perustettu lehti kirjoittaa monipuolisesti raviurheilusta ja sen taustoista, ravipolitiikasta ja muista hevosalan ajankohtaisista asioista ja hevosen hyvinvoinnista. Painettu lehti ilmestyy keskiviikkoisin, ja verkossa lehti päivystää 24/7. Ratsastuksella on omat verkkosivunsa.

Hevosalan johtava media

Hevosurheilu-lehti on hevosalan äänenkannattaja ja maan ainoa viikoittain ilmestyvä hevoslehti. Lehti toimii aktiivisesti verkossa ja on satsannut suuresti digitaalisuuteen, mutta arvostaa ja palvelee myös painetun lehden lukijoita. Heitä on vielä tänä päivänä selvä enemmistö tilaajista.

Kuninkuusravit on Hevosurheilu-lehden vuoden kohokohta. Vuoden 2024 Kuninkuusraveja Hevosurheilun väki odottaa tuplajuhlavuoden ja Jyväskylän keskeisen sijainnin ja saavutettavuuden vuoksi erityisellä innolla.

”Hevosurheilu-lehti ja Kuninkuusravit täyttävät molemmat 100 vuotta. Näin meillä on oivallinen tilaisuus esitellä ja markkinoida tuotteitamme isosti koko Kuninkuusravien kohdeyleisölle. Kuninkuusravit ovat Suomen Hevosurheilulehti Oy:lle vuoden tärkein yksittäinen tapahtuma niin journalistisesti kuin kaupallisestikin”, Hevosurheilu-lehden toimitusjohtaja Keijo Kinnula summaa.

Päätuotteidensa Hevosurheilu- ja 7 oikein -lehtien lisäksi Suomen Hevosurheilulehti Oy julkaisee myös mielenkiintoisia kirjoja. Tänä keväänä ilmestyi Hevosurheilun toimittajan Harri Lindin kirjoittama Jorma Kontion elämäkerta, ja Jyväskylän Kuninkuusraveissa julkistetaan yhdessä Suomen Hippos ry:n kanssa Ville Toivosen toimittama Kuninkuusravit 100 vuotta -teos.

On hienoa juhlistaa Hevosurheilun kanssa sekä Kuninkuusravien että lajin päämedian satavuotiasta taivalta yhdessä. Odotamme innolla myös Hevosurheilun kustantaman Kuninkuusravihistoriikin julkaisemista heti juhlaviikonlopun alkajaisiksi.”, Keski-Suomen Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Miika Lähdeniemi iloitsee.