Kuninkuusravit – Hevoset Bastionissa valloittaa jälleen kesäkuussa 7.-11.6. Haminan

Hevoset Bastionissa valloittaa jälleen kesäkuussa 7.-11.6. Haminan

Suomen tähän asti monipuolisin hevostapahtuma, Hevoset Bastionissa, järjestetään jälleen vuoden 2022 kavioiden jäljissä maailmanluokan hevoskaupungissa, Haminassa, 7.-11.6. Entisestään laajennettu tapahtuma tarjoaa koko perheelle elämyksiä ja kokemuksia ratsastus- ja raviurheilun parissa unohtamatta perheen pienempien ikisuosikkeja keppihevosia sekä haliponeja lasten omassa Kesäpuistossa.

Kansainvälisyyttä tapahtumaan tuo Harjun Oppimiskeskuksen ja CVI Finlandin kanssa yhteistyössä järjestettävät kansainväliset vikellyskilpailut. Vauhtia ja taidokasta ratsastusta tarjoaa myös yhteistyössä Harjun Oppimiskeskuksen sekä ratsastusseura Skaran kanssa toteutettavat kansalliset kenttäkilpailut.

Tapahtuman kattauksesta ei sovi unohtaa tärkeässä roolissa olevaa kulttuuria, joka näkyy useamman taide- ja valokuvanäyttelyn sekä Haminan kauppatorilla tapahtuvan ohjelman muodossa. Kauppatorilla pääsee kokemaan lauantaina mm. Kari Vepsän säestämät toritanssit sekä kansainvälisiä ukulele sointuja. Upeassa Bastionin holviston hevosexpossa ja Fredrikinkadun kaupunkiexpossa voi käydä ostoksilla tai voi tehdä löytöjä paikallisissa liikkeissä ympäri tapahtuma-aluetta ja sen ulkopuolella.

Tapahtuma on kokonaan ilmainen keskiviikon ja torstain 7.-8.6. ajan, jonka jälkeen Bastioni areena muuttuu maksulliseksi. Muut tapahtuma-alueet ovat ilmaisia, kuten sunnuntaina Kadettikoulunkadulla järjestettävät Suomen neljännet cityravit. Lippuja Bastioni areenalle perjantaista sunnuntaihin voi ostaa lippu.fi -sivuilta!

Tapahtuman ohjelman kokonaisuudessaan löydät täältä 

Lämpimästi tervetuloa hurmioitumaan hevosista ja kokemaan Haminan ainutlaatuinen miljöö yhdessä koko perheen ja ystävien kanssa 7.-11.6.!

Cityravit Hamina Bastionissa 2022. Kuva: Satu Pirinen