Kuninkuusravit – Forssan kaupunki vahvasti mukana kuninkuusravimenossa

Forssan kaupunki vahvasti mukana kuninkuusravimenossa

Forssan kaupunki, Kuninkuusravien isäntäpaikkakuntana on itseoikeutetusti yksi heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävien Kuninkuusravien pääyhteistyökumppaneista. Kuninkuusravit ovat Forssan seudulle sekä koko maakunnalle yksi suurimmista tapahtumista matkailutulona sekä yleisömäärältään mitattuna. 

Tapahtumaan osallistuu noin 170 median edustajaa, ja Kuninkuusraveista lähetetään live-lähetystä useita tunteja eri kanavissa. Kuninkuusravit 2022 on maakunnan suurimpia tapahtumia tapahtuman saamalla näkyvyydellä mitaten. Tapahtuma on Forssan näkyvyyden, tunnettavuuden, matkailun ja alueen hevostalouden kannalta merkittävä tapahtuma.

 

– Forssan seutu saa oman hetkensä parrasvaloissa ja otetaan yhdessä siitä kaikki irti. Forssan kaupunki on historiasta lähtien tunnettu yhtenä raviurheilun keskuspaikkana, ja Kuninkuusravit lisäävät kaupungin sekä koko seudun tunnettavuutta valtakunnallisestikin. Kaupungin kanssa tehtävä yhteistyö on onnistuneen tapahtuman takeena ja hienoa, että kaupunki näkee tapahtuman olennaisena osana omaa vuottaan, kiittelee Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen

Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi.

Yhteistyösopimuksen tavoitteena on vahvistaa Forssan kaupungin vetovoimaa sekä tunnettuutta, saada aluetaloudellisia ja imagollisia hyötyjä sekä elävöittää kaupunkia ja lisätä asukkaiden hyvinvointia. Sopimuksen osapuolet sitoutuvat kehittämään yhteistyötä ja tekemään töitä onnistuneiden Kuninkuusravien järjestämiseksi Forssassa heinäkuussa 2022. Kaupunki sitoutuu tukemaan Forssan Seudun Hippos ry:tä tapahtuman järjestämisen onnistumiseksi.

 

– Forssan kaupunki huomioi kaikessa kevään ja kesän markkinoinnissa ja viestinnässä Kuninkuusravit. Kevään aikana kaupungista tehdään Kuninkuusravien isäntäkaupungin näköinen isolla panostuksella ulkomainontaan kaupungin mainospaikoilla. Forssan kaupungin toimialoilla kesän toimintoja suunnitellaan ja toteutetaan tapahtumaa huomioiden. Kaupunkilaiset ovat mukana tapahtumassa mm. tarjoamalla majoituspaikkoja Kuninkuusravivieraille, kertoo Forssan kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi.

 

– Forssan kaupunki toivoo, että Forssan Seudun Hippos ry:n järjestämä tapahtuma tulee olemaan menestyksekäs ja forssalaiset ottavat Kuninkuusravivieraat avosylin vastaan. Kuninkuusravien yhtenä pääteemana oleva vastuullisuus on kunnia-asia Järkivihreälle Forssalle. Näytetään yhdessä, että meillä osataan ja uskalletaan, kannustaa Kesäniemi.

 

Kuninkuusravit juostaan Forssan Pilvenmäellä 29.-31.7.2022. Aikaisemmin Kuninkuusravit on järjestetty Forssassa 1968, 1988 ja 2006. Forssan seutukunta on yksi Suomen isoimmista hevoskeskittymistä nimenomaan Forssan Pilvenmäen valmennuskeskuksen sekä Ypäjän Hevosopiston myötävaikutuksella.