Kuninkuusravit – F-liiga ja Kuninkuusravit yhteistyöhön

F-liiga ja Kuninkuusravit yhteistyöhön

F-liiga ja Kuninkuusravit ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä, jonka tavoitteena on houkutella uusia yleisöjä sekä salibandyotteluihin että kesän 2023 suurimpaan ravitapahtumaan Kuninkuusraveihin.

Yhteistyön avulla sekä salibandy että ravit tavoittavat uusia kohdeyleisöjä, kun Kuninkuusravit jalkautuvat F-liigan kevään finaaleihin – ja F-liiga elokuussa Kouvolassa järjestettäviin Kuninkuusraveihin.

– F-liigan vielä varsin tuore brändi on edelleen monelle suomalaiselle vieras. SuperParkin, Ylläksen ja nyt viimeisimpänä Kuninkuusravien kanssa tehtyjen yhteistöiden ensisijaisena tavoitteena on tehdä F-liigaa tunnetummaksi lajigenren ulkopuolelle. Kohdata ja yllättää ihmiset positiivisella tavalla positiivisessa ympäristössä. Toivomme löytävämme kokonaan uusia lajista ja sen keihäänkärkituotteesta kiinnostunutta väkeä lajimme pariin tavalla taikka toisella. Kouvolan Kuninkuusravitapahtumassa oli viime kerralla huikeat 64 000 kävijää ja siinä joukossa valtaosa sellaisia, jotka eivät ole koskaan F-liigasta kuullutkaan, mutta joita jännitys ja maailman nopeimman pallopelin tarjoama vauhdin hurma takuulla kiinnostaa, F-liigan myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko summaa ja jatkaa:

– Veikkauksen aikanaan tekemä loistava Selänteen ja Litmasen välinen leikkimielinen kisailu kahta eri lajia yhdistäen inspiroi meitäkin. Mielenkiintoista nähdä tuonnempana miten taitavia ravikuskeja meidän F-liigakentiltä oikein löytyykään ja toisaalta minkälaisia ilmaveivejä maamme kärkiohjastajat osaavatkaan tehdä.

Myös Kuninkuusravien puolella uudessa yhteistyössä nähdään paljon potentiaalia.

– On mielenkiintoista päästä tekemään yhteistyötä kahden hyvin erilaiset taustat omaavan brändin välillä. Kiinnostus urheiluun ja tapahtumiin yhdistää kuitenkin molempien lajien yleisöä, joten saamme varmasti tuotua toistemme tapahtumia positiivisesti esiin uudessa ympäristössä, Kouvolan Kuninkuusravien projektipäällikkö Sanna Ollikka pohtii.

Kuninkuusravien ja F-liigan maskotit Heppa ja Haukka näkyvät kevään finaaleissa sekä Kuninkuusraveissa paikan päällä. Tämän ohella yhteistyö näkyy kevään ja kesän aikana myös sosiaalisessa mediassa muun muassa erilaisten kilpailuiden muodossa.

F-liigan finaalit alkavat huhtikuun alussa naisten finaaleilla, kun vastakkain iskevät TPS ja CLASSIC. Miesten finaalit pelataan puolestaan huhtikuun loppupuolella.

1924 asti järjestetyt Kuninkuusravit ovat yksi Suomen kesän suurimmista urheilutapahtumista. Tapahtuman yleisömäärä vakiintunut yli 50 000 kävijään.