Kuninkuusravit – Asianajotoimisto Annia Kuninkuusravien pääyhteistyökumppaniksi

Asianajotoimisto Annia Kuninkuusravien pääyhteistyökumppaniksi

Asianajotoimisto Annia Oy on solminut pääyhteistyökumppanuuden Kuninkuusravien kanssa. Kasvuhakuinen yritys arvostaa suomenhevosta ja sunnuntain tammojen pääkilpailun maili kantaakin Annian nimeä.

Kuninkuusraveilla ollaan erittäin iloisia alkaneesta yhteistyöstä paikallisen yrityksen kanssa.

”On hienoa, että paikallinen yritys, jolla on kasvutavoitteita, haluaa olla mukana Kuninkuusraveissa”, Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen kehuu.

Uuden pääyhteistyökumppanin toimipisteet ovat Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Forssassa sekä Kittilässä. Kesän aikana Hämeenlinnaan ja Forssaan aukeaa uudistetut toimitilat. Annialla koetaan tärkeäksi osallistua omalla alueella järjestettäviin tapahtumiin.

”On hienoa olla mukana yhdessä suurimmista hevostapahtumista Suomessa. Kuninkuusravit on suomenhevosen juhlaa ja on hienoa myös tarjota työntekijöille mahdollisuus päästä nauttimaan mahtavasta ravitunnelmasta”, kehuu Annian toimitusjohtaja Maria Puputti

Hevoset ovat ennestään tuttuja Annian perustajalle Maria Puputille.

”Suomenhevosen omistajana on mahtavaa päästä aitiopaikalle seuraamaan ja kannustamaan näitä lajinsa parhaita, hienoja hevosia. Suomenhevosesta on moneksi ja parasta on sen nöyryys kaikessa sekä joka päiväinen halu palvella ihmistä. Oma ruunani kunnostautuu kouluratsastuspuolella ja tämän kauden tavoitteena on saada kvaalit suomenhevosten koulumestaruusluokkiin”, kertoo Puputti

Annian toimitusjohtaja Maria Puputti ja Pilvenmäen toiminnanjohtaja Elina Hirvonen

Annian asiakkaat koostuvat sekä yrityksistä että yksityishenkilöistä. Asiakkaalle halutaan antaa kokemus juuri kuuntelemisesta, tasa-arvoisesta kohtelusta, tuesta ja asioiden etenemisestä, mikäli se Annian väestä riippuu. Ainahan siihen ei pysty vaikuttamaan. Tärkeää on, että asiakas kokee, ettei hän enää Anniaan tultuaan ole asiansa kanssa yksin. Tämä on Marialle ollut tärkein asia jo toimistoa perustaessa, ja sen ympärille hän on kerännyt myös samanhenkisistä ihmisistä koostuvan työntekijäjoukon.

”Haluamme tarjota helposti lähestyttävänä yrityksenä laadukkaita asianajopalveluita modernilla twistillä. Asioita voi edistää sovinnollisesti ja monesti se on aidosti asiakkaalle paras ratkaisu. Tarpeen mukaan on myös voitava ajaa asiaa perinteiseen malliin tiukasti jakkupuvut päällä.”, Puputti sanoo

Maria Puputti sekä Elina Hirvonen vierailivat Forssa Tv:n kuvauksissa. Keskustelua käytiin Kuninkuusravien järjestelyistä sekä Kuninkuusraveista pääyhteistyökummppanin silmin. Jakso on nyt katsottavissa täältä.