Kuninkuusravit – Saapuminen

Saapuminen

Kuninkuusravit keräävät viikonlopun aikana tapahtuma-alueelle yhteensä jopa 50 000 ihmistä. Saapuminen sekä tapahtumakaupunkiin, että tapahtuma-alueelle pyritään tekemään mahdollisimman helpoksi.

Etäparkit, nonstop-bussit ja kaupungin oma julkinen liikenne palvelevat Kuninkuusravikävijöitä koko tapahtumaviikonlopun ajan.

Näin saavut Jyväskylään

Jyväskylä on kaupunki Keski-Suomen sydämessä, jonne pääset kätevästi niin omalla autolla kuin julkisen liikenteen avulla.

Visit Jyväskylä Region tarjoaa monipuolisen kattauksen julkisen liikenteen vaihtoehdoista Jyväskylään niin junalla, bussilla kuin lentäen.

Tutustu saapumisvaihtoehtoihin – Visit Jyväskylä Region

 

Näin saavut Kuninkuusraveihin

Killerin ravirata sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta.

Jos majoitut keskusta-alueella tai saavut kaupunkiin julkisilla, pääset kätevästi tapahtuma-alueelle Nonstop-busseilla.

Jyväskylän Kuninkuusravien tapahtuma-alueella tai sen välittömässä läheisyydessä ei ole yleisöpysäköintiä vaan omalla autolla suunnataan etäparkkiin, josta on nonstop-bussikuljetukset tapahtuma-alueelle.

Nonstop-bussien reitit sekä etäparkkien sijainnit julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Liikuntaesteisten pysäköintiin on varattu oma alue tapahtuma-alueen läheisyydestä. Pysäköintiin alueella edellyttää liikuntaesteisen pysäköintitunnus.

Pysäköintitunnuksen voi hakea Ajovarman toimipisteestä tai sähköisellä lomakkeella Traficomin kotisivuilta. Aiheeseen voi tutustua Invalidiliiton sivuilta.

Kuvituskuva Jyväskylän Kaupungista.

Kuva: Touko Häkkinen