Varsahuutokauppa

Kuninkuusraviperjantaina 2.8.2019 järjestetään Kuninkaallinen huutokauppa 2- ja 3-vuotiaille suomenhevosille. Huutokauppa alkaa iltapäiväravien jälkeen klo 17.30. Varsoja saa halutessaan esittää radalla ajaen klo 17-17.20. Huutokaupan meklarina toimii Lauri Hyvönen.

ILMOITA VARSASI MUKAAN NYT

Ilmoittautuminen sähköpostiin sanna.ihasalo@gmail.com viimeistään perjantaina 7.6. Voit ilmoittaa varsan myös kirjallisesti osoitteeseen:

Jokimaan ravirata /
Kunkkarihuutokauppa
Jokimaankatu 6
15700 Lahti

 

Ilmoittautumisessa tulee mainita:
– Omistajan tiedot (nimi, puhelin, sähköposti, osoite, sotu/y-tunnus)
– Varsan tiedot (koko nimi, rekisterinumero, isä ja emä)
– Myyjän kommentti varsasta (julkaistaan myös netissä)
– Otamme myös mielellämme vastaan tietoja varsan sukulaisista, kaukaisemmistakin, huutokauppaluetteloa varten.

Jokaisesta varsasta julkaistaan huutokauppaluettelossa oma sivu, jossa on sukutaulu, emälinjan tuotokset sekä myyjän kommentti. Huutokauppaluettelo julkaistaan n. kuukautta ennen huutokauppaa.

Lähetä meille myös valokuva varsasta, joko ilmoittautumisen yhteydessä tai mahdollisimman pian sen jälkeen. Mikäli ilmoittautuminen tulee kirjeellä, kuvan tulisi olla sähköisessä muodossa, esim. muistitikulla.

Huom! kuvassa kannattaa kiinniittää huomiota siihen, että varsa on siisti ja  kaviot vuoltu ym. Kannattaa kiinnittää huomiota myös kuvan taustaan. Voit lähettää useampiakin kuvia.

Varsan ilmoittaminen huutokauppaan maksaa 100€ + alv. Ilmoittautuminen laskutetaan jälkikäteen. Varsalle on mahdollisuus saada esittäjä huutokaupan järjestäjän puolesta, siitä ilmoitettava järjestäjälle ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä