Unique Branding toimittaa Kunkkarituotteet verkossa ja paikan päällä

Maaliskuussa avatun Kuninkuusravien uuden verkkokaupan kumppanina aloitti Seinäjoelta käsin toimiva Unique Branding. Vuonna 2011 perustetun yrityksen valikoimista löytyvät yksilöidyt tekstiilit ja liikelahjat yrityksille ja urheiluseuroille.

Kuninkuusraveissa Unique Branding on tänä vuonna mukana ensimmäistä kertaa, mutta yhteistyö erilaisten tapahtumien kanssa ympäri Suomen on tuttua ja verkkokauppojen pyörittäminen rutiinia.

– Meidän kauttamme pyörii 30 verkkokauppaa ja Kuninkuusravit on tähän yksi lisää, joten valmis malli oli olemassa, kertoo toimitusjohtaja Päivi Hernesniemi.

Yrityksen kautta saatavien tuotteiden skaala on mittava – sitä mitä ei saa, ei ehkä ole vielä keksitty. Vaikka esimerkiksi verkkokaupan sapluuna on valmis, tuotevalikoima mietitään aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa.

– Perehdymme aina asiakaskuntaan sekä tapahtumaan. Tuoteperheitä monisteta verkkokaupasta toiseen, esimerkiksi raveilla ja pesäpallolla käyttäjäkunta on hyvinkin erilaista, Hernesniemi toteaa.

Kuninkuusravien tuotevalikoima tälle vuodelle on mietitty yhteistyössä Seinäjoen ravikeskuksen kanssa.

– Verkkokaupan myynnin perusteella voidaan arvioida, mitkä tuotteet ovat suosittuja ja sitä kautta on helpompi varautua menekkiin paikan päällä, kertoo Kuninkuusraviyhteistyöstä vastaava Ari Toivonen.

Ennakointi on tärkeä osa toimintaa ja tavaraa varastoidaankin myynnin mukaan, jottei turhia varastoja syntyisi. Kevään ja alkukesän perusteella Kunkkarituotteista suosikiksi on noussut Joriini-paita.

Unique Brandingiltä Kuninkuusraveihin lähdetäänkin perusvaraston kera. Mukana raviradalla on myös painokoneet, joten menekin yllättäessä täydennystä saadaan joustavasti. Yrityksen toimitilojen sijainti kiven heiton päässä Seinäjoen ravikeskukselta helpottaa myös varastojen täydentämistä tapahtuman aikana.

– Tapahtumamyynti on hyvin paljon keleistä kiinni, Hernesniemi sanoo.

 

Linkki Kuninkuusravien verkkokauppaan!